Søg efter indhold

Stegebord

På Hotel Thinggaard sætter vi en ære i at servere velsmagende kvalitetsmad mad for vores gæster. Herunder kan du se vores forskellige forslag, til et velanrettet stegebord med tilbehør. Du kan se vores generelle bestillingsbetingelser i menuen i højre hjørne.

Velbekomme!



Stegebord - Menuforslag


Forslag 1

Glaseret skinke
Krydret kyllingebryst
1 slags salat
1 slags kartoffel
1 slags dressing
1 slags sauce


Kr. 158,- pr. couvert ud af huset


Kr. 188,- pr. couvert på hotellet

(Min. 20 couverter)


Forslag 2

Rosastegt kalveinderlår
Rosmarinstegt svinefilet
Braiseret kalkunbryst i svøb af krydderurter
Vælg 2 salater
Vælg 2 kartofler
Vælg 1 hjemmelavet dressing
Vælg 1 sauce


Kr. 178,- pr. couvert ud af huset


Kr. 208,- pr. couvert på hotellet

(Min. 20 couverter)


Forslag 3

Rosastegt ungkvægsfilet
Porchetta
Fyldt lammekølle
Vælg 3 salater
Vælg 2 kartofler
Vælg 2 hjemmelavede dressinger
Vælg 1 sauce


Kr. 218,- pr. couvert ud af huset


Kr. 248,- pr. couvert på hotellet

(Min. 20 couverter)


Salater

Grøn salat (traditionel salat)

Bulgursalat med løg og urter

Pestovendt Tomatsalat
med bønner feta og løg

Tomatsalat med balsamicomarinade,
løg, feta, vandmelon og bredbladet persille

Broccolisalat
Pastasalat
Coleslaw


Kartofler

Ristede Petit Kartofler med smør og persille

Kartoffelkage med porre

Kartoffellassagne

Flødekartoffel


Saucer

Skysauce

Cognacflødesauce

Rødvinssauce

Bearnaisesauce


Dressinger

Krydderurtedressing

Røddressing

Karrydressing

Pestodressing


Tilkøb

Hotellets rustikke brød og smør: Kr. 25,- pr. couvert

Ekstra salat: Kr. 30,- pr. couvert
Ekstra kartoffel: Kr. 30,- pr. couvert

Ønskes ovenstående til 10 – 15 personer tillægges kr. 30,- pr. couvert

Altid min. 10 personer

Der tages forbehold for prisændringer