Søg efter indhold

Forretter

Forretter skal sætte gang i måltidet og vække appetitten. Det er vigtigt at finde den rette balance hvor forretten mætter lidt, men ikke for meget – det er vi mestre i.

På Hotel Thinggaard serveres de klassiske forretter med fisk og skaldyr, men vi har også de mere eksotiske slags på menuen.

Velbekomme!

 

Forretter - Menu

(Selskaber min. 15 couverter) 
(Imellem 8-15 couverter tillæg kr. 15,-) 

 

Tatar af okseinderlår fra Grambogård

Urte mayo - sprød rug - syltede rødløg - syltede sennepskorn – karse

Serveres med surdejsbrød og syrligt smør

Pris pr. person

Ud af huset 109,-

På hotellet 129,-

 

Røget krondyr fra Nationalpark Thy

Trøffelcreme – Gammelknas - syltede sennepskorn – frisee´-

sprøde jordskokkechips – vilde urter

Serveres med surdejsbrød og syrligt smør

Pris pr. person

Ud af huset 89,-

På hotellet 109,-

 

Varmrøget laks fra Fiskercompagniet i Vorupør

Håndpillede rejer - syltede fennikel – frisee´- syrnet fløde,

Urteolie – sprøde chips

Serveres med surdejsbrød og syrligt smør

Pris pr. person

Ud af huset 109,-

På hotellet 119,-

 

Smørbagt Vesterhavsfisk

Crudite´ af broccoli - rimmet porre - løvstikkeolie

Cremet muslingesauce – ørredrogn – purløg

Serveres med surdejsbrød og sylig smør

Pris pr. person 119,-

(serveres kun på hotellet)

 

Sprød ristet Vesterhavstorsk

Spæde ristede kål - syltede glaskål – Yuzu-hollandaise – urteolie

Serveres med surdejsbrød og syrligt smør

Pris pr. person 119,-

(serveres kun på hotellet)

 

Ønskes ovenstående til 8 - 15 couverter tillægges kr. 15,- pr. couvert

 

Der tages forbehold for prisændringer

oktober 2023