Søg efter indhold

Hovedretter

Hovedretter til selskab og fest

(Selskaber min 15 couverter) 
(Imellem 8-15 couverter tillæg kr. 15,-) 

Herunder kan du se menukortet for Hotel Thinggaards hovedretter.  Mange mener at denne ret er den vigtigste bestanddel i en vellykket middag – derfor er det essentielt at den er helt perfekt. Vi bestræber os på, at menukortet indeholder noget for enhver smag, og vi er kendt for vores kvalitetsbevidsthed og gode, lokalt forankrede råvarer.

Velbekomme!

 

Hovederetter - Menu

 

Rosastegt kalvemørbrad fra Grambogård

Glaserede gulerødder – bagte grillet løg - karameliseret løgpure´- tallerkensmækker

Kalveglace med fermenteret hvidløg - syltede sennepskorn – små smørvendte kartofler med urter.

Pris pr. person

Ud af huset 229,-

På hotellet 249,-

 

Rokkedahl kyllingefilet fyldt med trøffelsoufflefars

Smørstegt sprøde kål – årstidens svampe - pure´- ribs – jordskokkechips

Sauce svampe Blanquette

Små smørvendte kartofler med urter.

Pris pr. person

Ud af huset 189,-

På hotellet 209,-

 

Krondyrfilet fra Nationalpark Thy

Glaseret rødbede – rodfrugtepure´ – ristede sprøde kål – årstidens svampe

Serveres med små smørvendte kartofler med urter – cognac-flødesauce.

Pris pr. person

Ud af huset 249,-

På hotellet 269,-

 

Braiseret kalvekam

Smørbagte rodfrugter – grillet løg  – røste ribs – waldorffsalat - asier

Serveres med smørristede kartofler - kraftig kalveskysauce.

Pris pr. person

Ud af huset 189,-

På hotellet 209,-

 

Svinekam stegt som vildt med bacon - timian

Grønne bønner – glaseret rødder – sprøde chips - waldorffsalat -tyttebær -asier

Serveres med smørristede kartofler – vildtflødesauce.

Pris pr. person

Ud af huset 169,-

På hotellet 189,-


Ønskes ovenstående til 8 - 15 couverter tillægges kr. 15,- pr. couvert

 

Der tages forbehold for prisændringer

oktober 2023