Søg efter indhold

Om selskaber

Nogle siger, at livet er én lang fest, men hvis du vil flytte festen lidt væk fra de vante rammer og ind i Hotel Thinggaards stilfulde og hyggelige lokaler, skal du være mere end velkommen.

 

De små og store fester i livet

 

Hvad enten du skal fejre en rund fødselsdag, giftes med dit livs kærlighed, holde din søn eller datters konfirmation eller måske fejre jubilæum, guld- eller sølvbryllup, kan du stole på at Hotel Thinggaard vil være dig behjælpelig med at sørge for, at dagen bliver en som du og dine gæster vil huske fremover.

Vi sætter personlig rådgivning og individuelle ønsker i højsædet, så festen bliver lige som du har drømt om – måske endda bedre. Du og dine gæster er meget velkomne til at nyde velkomstdrinken i hotellets idylliske og hyggelige have hvor der også er gode forhold for fotografering.

Herunder finder du forslag til helaftensarrangementer, og du kan finde flere forslag i navigationsmenuen til højre.

Alle forslag inkluderer opdækning, betjening, dekorationer, isvand og moms.

Skulle du have spørgsmål eller specielle ønsker, skal du blot kontakte os på tlf: +45 97 95 12 00 eller sende en mail på: info@hotelthinggaard.dk.


Forslag:

Forkæl dine gæster med Årstidens Selskabsmenuer på Hotel Thinggaard 

 

Januar - Februar - Marts

Forret
Bagt Torsk
Porre/grov sennep/dild - syltet fennikel - brændte nødder
Rustikke brød og smør

Hovedret
Filet af okse
Pure af persillerod - bagte gulerødder - kartoffelgalette med frisk timian - demi glace

Dessert
Mørk chokolademousse
Lakridsskum - syltede dadler - sprødt

 

April - Maj - Juni

Forret
Pocheret lange
Grillede asparges - grønne jordbær - kørvel creme - malt
Rustikke brød og smør

Hovedret
Kalveculotte
Ramsløgspure - blancherede radisser - nye løg - kalvesky - nye kartofler

Dessert
Rabarberparfait
Syltede rabarber - tørret mazarin 

 

Juli - August - September

Forret
Brændt rimmet kammusling - Bagt lyssej
Citron creme - avocadocreme - syltede spæde gulerødder
Rustikke brød og smør

Hovedret
Oksemørbrad
Ærtepure - bodedaløg - beder - hønsesky - petit kartofler

Dessert
Jordbær - Brombær - Blåbær
Lys ganache - hvid ganache - basilikumsukker

 

Oktober - November - December

Forret
Cremet græskarsuppe - Bagt kulmule
Sprød kammerskinke - urteolie
Rustikke brød og smør

Hovedret
Svinefilet
Confiteret bøgehatte - syltet rødbede - ristet grønkål - kalvesky - ristede kartofler

Dessert
Ymerfromage
Syltede stikkelsbær - brændt hvid chokolade - jordnøddesne

 

 

2 retter kr. 249,- pr. person
3 retter kr. 299,- pr. person 

(Min. 15 couverter)
Ønskes ovenstående til 8-15 couverter tillægges kr. 30,- pr. couvert