Om selskaber
De små og store fester i livet
Hvad enten du skal fejre en rund fødselsdag, giftes med dit livs kærlighed, holde din søn eller datters konfirmation eller måske fejre jubilæum, guld- eller sølvbryllup, kan du stole på at Hotel Thinggaard vil være dig behjælpelig med at sørge for, at dagen bliver en som du og dine gæster vil huske fremover.
Vi sætter personlig rådgivning og individuelle ønsker i højsædet, så festen bliver lige som du har drømt om – måske endda bedre. Du og dine gæster er meget velkomne til at nyde velkomstdrinken i hotellets idylliske og hyggelige have hvor der også er gode forhold for fotografering.
Herunder finder du forslag til helaftensarrangementer, og du kan finde flere forslag i navigationsmenuen til højre.
Alle forslag inkluderer opdækning, betjening, dekorationer, isvand og moms.
Skulle du have spørgsmål eller specielle ønsker, skal du blot kontakte os på tlf: +45 97 95 12 00 eller sende en mail på: info@hotelthinggaard.dk.
Forslag:
Forkæl dine gæster med Årstidens Selskabsmenuer på Hotel Thinggaard
Januar - Februar - Marts
Forret
Bagt Torsk
Porre/grov sennep/dild - syltet fennikel - brændte nødder
Rustikke brød og smør
Hovedret
Filet af okse
Pure af persillerod - bagte gulerødder - kartoffelgalette med frisk timian - demi glace
Dessert
Mørk chokolademousse
Lakridsskum - syltede dadler - sprødt
April - Maj - Juni
Forret
Pocheret lange
Grillede asparges - grønne jordbær - kørvel creme - malt
Rustikke brød og smør
Hovedret
Kalveculotte
Ramsløgspure - blancherede radisser - nye løg - kalvesky - nye kartofler
Dessert
Rabarberparfait
Syltede rabarber - tørret mazarin
Juli - August - September
Forret
Brændt rimmet kammusling - Bagt lyssej
Citron creme - avocadocreme - syltede spæde gulerødder
Rustikke brød og smør
Hovedret
Oksemørbrad
Ærtepure - bodedaløg - beder - hønsesky - petit kartofler
Dessert
Jordbær - Brombær - Blåbær
Lys ganache - hvid ganache - basilikumsukker
Oktober - November - December
Forret
Cremet græskarsuppe - Bagt kulmule
Sprød kammerskinke - urteolie
Rustikke brød og smør
Hovedret
Svinefilet
Confiteret bøgehatte - syltet rødbede - ristet grønkål - kalvesky - ristede kartofler
Dessert
Ymerfromage
Syltede stikkelsbær - brændt hvid chokolade - jordnøddesne
2 retter kr. 299,- pr. person
3 retter kr. 388,- pr. person
(Min. 15 couverter)
Ønskes ovenstående til 8-15 couverter tillægges kr. 30,- pr. couvert