Søg efter indhold

Hovedretter

Hovedretter til selskab og fest

(Selskaber min 20 couverter) 
(Imellem 10 -20 couverter tillæg kr. 15,-) 

Herunder kan du se menukortet for Hotel Thinggaards hovedretter.  Mange mener at denne ret er den vigtigste bestanddel i en vellykket middag – derfor er det essentielt at den er helt perfekt. Vi bestræber os på, at menukortet indeholder noget for enhver smag, og vi er kendt for vores kvalitetsbevidsthed og gode, lokalt forankrede råvarer.

Velbekomme!

 

Hovederetter - Menu

 

Rosastegt kalvemørbrad 

Sæsonens friske grøntsager – pure´- urter

Kraftig kalvesky med trøffel - syltede sennepskorn – små smørvendte kartofler med urter.

Pris pr. person

Kr.  279,-

 

Rokkedahl kyllingefilet fyldt med trøffelsoufflefars

Sæsonsens friske grøntsager - pure´- urter

Cremet hønsesauce med krydderurter 

Små smørvendte kartofler med urter.

Pris pr. person

Kr. 239,-

 

Vesterhavsfangst 

Sæsonens friske grøntsager – puré - urter 

Serveres med små smørvendte kartofler med urter – Beurre Blanc.

Pris pr. person

kr. 269,-

 

Braiseret kalvekam

Sæsonens friske grøntsager – waldorffsalat - asier

Serveres med smørristede kartofler - kraftig kalveskysauce.

Pris pr. person

Kr. 229,-

 

Svinekam stegt som vildt med bacon - timian

Sæsonens friske grøntsager – sprøde chips - waldorffsalat -tyttebær -asier

Serveres med smørristede kartofler – vildtflødesauce.

Pris pr. person

Kr. 189,-


Ønskes ovenstående til 10 - 20 couverter tillægges kr. 15,- pr. couvert

 

Der tages forbehold for prisændringer