Hovedretter
Hovedretter til selskab og fest
(Selskaber min 15 couverter)
(Imellem 8-15 couverter tillæg kr. 15,-)
Herunder kan du se menukortet for Hotel Thinggaards hovedretter. Mange mener at denne ret er den vigtigste bestanddel i en vellykket middag – derfor er det essentielt at den er helt perfekt. Vi bestræber os på, at menukortet indeholder noget for enhver smag, og vi er kendt for vores kvalitetsbevidsthed og gode, lokalt forankrede råvarer.
Velbekomme!
Hovederetter - Menu
Rosastegt kalvemørbrad fra Grambogård
Glaserede gulerødder – bagte grillet løg - karameliseret løgpure´- tallerkensmækker
Kalveglace med fermenteret hvidløg - syltede sennepskorn – små smørvendte kartofler med urter.
Pris pr. person
Ud af huset 229,-
På hotellet 249,-
Rokkedahl kyllingefilet fyldt med trøffelsoufflefars
Smørstegt sprøde kål – årstidens svampe - pure´- ribs – jordskokkechips
Sauce svampe Blanquette
Små smørvendte kartofler med urter.
Pris pr. person
Ud af huset 189,-
På hotellet 209,-
Krondyrfilet fra Nationalpark Thy
Glaseret rødbede – rodfrugtepure´ – ristede sprøde kål – årstidens svampe
Serveres med små smørvendte kartofler med urter – cognac-flødesauce.
Pris pr. person
Ud af huset 249,-
På hotellet 269,-
Braiseret kalvekam
Smørbagte rodfrugter – grillet løg – røste ribs – waldorffsalat - asier
Serveres med smørristede kartofler - kraftig kalveskysauce.
Pris pr. person
Ud af huset 189,-
På hotellet 209,-
Svinekam stegt som vildt med bacon - timian
Grønne bønner – glaseret rødder – sprøde chips - waldorffsalat -tyttebær -asier
Serveres med smørristede kartofler – vildtflødesauce.
Pris pr. person
Ud af huset 169,-
På hotellet 189,-
Ønskes ovenstående til 8 - 15 couverter tillægges kr. 15,- pr. couvert
Der tages forbehold for prisændringer
oktober 2023