Hovedretter
Hovedretter til selskab og fest
(Selskaber min 20 couverter)
(Imellem 10 -20 couverter tillæg kr. 15,-)
Herunder kan du se menukortet for Hotel Thinggaards hovedretter. Mange mener at denne ret er den vigtigste bestanddel i en vellykket middag – derfor er det essentielt at den er helt perfekt. Vi bestræber os på, at menukortet indeholder noget for enhver smag, og vi er kendt for vores kvalitetsbevidsthed og gode, lokalt forankrede råvarer.
Velbekomme!
Hovederetter - Menu
Rosastegt kalvemørbrad
Sæsonens friske grøntsager – pure´- urter
Kraftig kalvesky med trøffel - syltede sennepskorn – små smørvendte kartofler med urter.
Pris pr. person
Kr. 279,-
Rokkedahl kyllingefilet fyldt med trøffelsoufflefars
Sæsonsens friske grøntsager - pure´- urter
Cremet hønsesauce med krydderurter
Små smørvendte kartofler med urter.
Pris pr. person
Kr. 239,-
Vesterhavsfangst
Sæsonens friske grøntsager – puré - urter
Serveres med små smørvendte kartofler med urter – Beurre Blanc.
Pris pr. person
kr. 269,-
Braiseret kalvekam
Sæsonens friske grøntsager – waldorffsalat - asier
Serveres med smørristede kartofler - kraftig kalveskysauce.
Pris pr. person
Kr. 229,-
Svinekam stegt som vildt med bacon - timian
Sæsonens friske grøntsager – sprøde chips - waldorffsalat -tyttebær -asier
Serveres med smørristede kartofler – vildtflødesauce.
Pris pr. person
Kr. 189,-
Ønskes ovenstående til 10 - 20 couverter tillægges kr. 15,- pr. couvert
Der tages forbehold for prisændringer