Søg efter indhold

Hovedretter

Hovedretter til selskab og fest

(Selskaber min 20 personer) 
(Imellem 8-20 personer tillæg kr. 10,-) 

Herunder kan du se menukortet for Hotel Thinggaards hovedretter.  Mange mener at denne ret er den vigtigste bestanddel i en vellykket middag – derfor er det essentielt at den er helt perfekt. Vi bestræber os på, at menukortet indeholder noget for enhver smag, og vi er kendt for vores kvalitetsbevidsthed og gode, lokalt forankrede råvarer.

Velbekomme!

 

Hovederetter - Menu


Flæskesteg med sprød svær

Serveres med brunede kartofler, rødkål, chips, og surt.
Hertil Skysauce og hvide kartofler
Kr. 175,-


Svinekam stegt som vildt

Serveres med bønner, waldorfsalat, tyttebær, asier, brunede, chips.
Hertil vildtsauce og hvide kartofler
Kr. 175,-


Kyllingebryst

Serveres med grønsagssauté og broccolisalat
Hertil whiskeysauce og ristede petit kartofler
Kr. 175,-


Rosastegt kalvecoulotte

Serveres med spinattimbale og svampesauce med bagte løg
Hertil råstegte kartofler og whiskeysauce
Kr. 185,-


Mør krondyr

Serveres med brunede kartofler, halve æbler med gelé, bønner, waldorfsalat og surt
Hertil vildflødesauce og hvide kartofler
Kr. 195,-


Braiseret kalvesteg

Serveres med bagte rodfrugter, dampede broccoli og asier
Hertil skysauce og smørvendte kartofler
Kr. 180,-


Rosastegt ungekvægsfilet

Serveres med ærteflan, grønssagssaute og dampet grønt.
Hertil Rødvinssauce og kartoffelkage med porre
Kr. 195,-


Helstegt oksemørbrad

Serveres med bagte løg med krydderurter og gulerodsflan, dampet grønt
Hertil trøffelsauce og pommes anna
Kr. 228,-


Rosastegt krondyr

Hertil savoykål med tranebær, svampesaute og dampet grønt
Hertil vildtflødesauce og persillevendte kartofler
Kr. 228,-


Unghaneroulade med urtesouffléfars

Serveres med grøntsagssoufflé og årstidens grønt
Hertil cremet svampesauce og smørvendte petitkartofler
Kr. 185,-

 

Der tages forbehold for prisændringer