Søg efter indhold

Hovedretter

Hovedretter til selskab og fest

(Selskaber min 20 couverter) 
(Imellem 10 -20 couverter tillæg kr. 15,-) 

Herunder kan du se menukortet for Hotel Thinggaards hovedretter.  Mange mener at denne ret er den vigtigste bestanddel i en vellykket middag – derfor er det essentielt at den er helt perfekt. Vi bestræber os på, at menukortet indeholder noget for enhver smag, og vi er kendt for vores kvalitetsbevidsthed og gode, lokalt forankrede råvarer.

Velbekomme!

 

Hovederetter - Menu

 

Rosastegt kalvemørbrad 

Årstidens friske grøntsager – purè – syltede sennepskorn - friske urter

Kraftig kalvesky med trøffel – små smørristede kartofler med urter.

Pris pr. person

Kr.  279,-

 

Rokkedahl hanebryst fyldt med trøffelsoufflefars

Årstidens friske grøntsager – purè´- friske urter 

Cremet hønse-dijonsauce

Små smørristede kartofler med urter.

Pris pr. person

Kr. 239,-

 

Vesterhavsfangst 

 

Årstidens friske grøntsager – purè – dild - kørvel

Serveres med små smørristede kartofler med urter – Syrlig Beurre Blanc

Pris pr. person

kr. 269,-

 

Braiseret kalvekam

 

Årstidens friske grøntsager – cremet waldorffsalat – asier – røste ribs

Serveres med små smørristede kartofler - kraftig kalveskysauce.

Pris pr. person

Kr. 229,-

 

Svinekam stegt som vildt med bacon - timian

Årstidens friske grøntsager – sprøde chips – cremet waldorffsalat -røste ribs -asier

Serveres med små smørristede kartofler – vildtflødesauce.

Pris pr. person

Kr. 189,-


Ønskes ovenstående til 10 - 20 couverter tillægges kr. 15,- pr. couvert

 

Der tages forbehold for prisændringer