Hovedretter
Hovedretter til selskab og fest
(Selskaber min 20 couverter)
(Imellem 10 -20 couverter tillæg kr. 15,-)
Herunder kan du se menukortet for Hotel Thinggaards hovedretter. Mange mener at denne ret er den vigtigste bestanddel i en vellykket middag – derfor er det essentielt at den er helt perfekt. Vi bestræber os på, at menukortet indeholder noget for enhver smag, og vi er kendt for vores kvalitetsbevidsthed og gode, lokalt forankrede råvarer.
Velbekomme!
Hovederetter - Menu
Rosastegt kalvemørbrad
Årstidens friske grøntsager – purè – syltede sennepskorn - friske urter
Kraftig kalvesky med trøffel – små smørristede kartofler med urter.
Pris pr. person
Kr. 279,-
Rokkedahl hanebryst fyldt med trøffelsoufflefars
Årstidens friske grøntsager – purè´- friske urter
Cremet hønse-dijonsauce
Små smørristede kartofler med urter.
Pris pr. person
Kr. 239,-
Vesterhavsfangst
Årstidens friske grøntsager – purè – dild - kørvel
Serveres med små smørristede kartofler med urter – Syrlig Beurre Blanc
Pris pr. person
kr. 269,-
Braiseret kalvekam
Årstidens friske grøntsager – cremet waldorffsalat – asier – røste ribs
Serveres med små smørristede kartofler - kraftig kalveskysauce.
Pris pr. person
Kr. 229,-
Svinekam stegt som vildt med bacon - timian
Årstidens friske grøntsager – sprøde chips – cremet waldorffsalat -røste ribs -asier
Serveres med små smørristede kartofler – vildtflødesauce.
Pris pr. person
Kr. 189,-
Ønskes ovenstående til 10 - 20 couverter tillægges kr. 15,- pr. couvert
Der tages forbehold for prisændringer