Forretter
Forretter skal sætte gang i måltidet og vække appetitten. Det er vigtigt at finde den rette balance hvor forretten mætter lidt, men ikke for meget – det er vi mestre i.
På Hotel Thinggaard serveres de klassiske forretter med fisk og skaldyr, men vi har også de mere eksotiske slags på menuen.
Velbekomme!
Forretter - Menu
(Selskaber min. 20 couverter)
(Imellem 10 - 20 couverter tillæg kr. 15,-)
Bresaola - tørret oksekølle
Trøffelcreme - syltede rødløg - ravflager - sprøde salater - vilde urter
Serveres med surdejsbrød og smør
Pris pr. person
Kr. 119,-
Hummerbisque
Ristet vesterhavsfisk – urteolie - dild – syltet fennikel
Serveres med surdejsbrød og smør
Pris pr. person
Kr. 129,-
Varmrøget laks signatur fra Fiskercompagniet i Vorupør
Håndpillede rejer - syltede fennikel – frisee´- urtecreme,
Urteolie – sprøde chips
Serveres med surdejsbrød og smør
Pris pr. person
kr. 139,-
Smørbagt Vesterhavsfisk
Crudite´ af broccoli - rimmet porre - løvstikkeolie
Cremet muslingesauce – purløg
Serveres med surdejsbrød og smør
Pris pr. person
kr. 139,-
Rimmet Kammusling & vesterhavsfisk
Champagnesauce - syltet glaskål – sprøde urter
Serveres med surdejsbrød og smør
Pris pr. person
kr. 139,-
Ønskes ovenstående til 10 - 20 couverter tillægges kr. 15,- pr. couvert
Der tages forbehold for prisændringer