Forretter
Forretter skal sætte gang i måltidet og vække appetitten. Det er vigtigt at finde den rette balance hvor forretten mætter lidt, men ikke for meget – det er vi mestre i.
På Hotel Thinggaard serveres de klassiske forretter med fisk og skaldyr, men vi har også de mere eksotiske slags på menuen.
Velbekomme!
Forretter - Menu
(Selskaber min 20 personer)
(Imellem 8-20 personer tillæg kr. 10,-)
Hønsegelérand med peberrodscreme
Hønsekød i gele med ærter, løg, gulerod og asparges
Hertil flutes og karrydressing
Kr. 98,-
Røget lakserosé
Serveres med flødestuvet spinat og rejer
Hertil rustikke brød og smør
Kr. 88,-
Tartelletter
2 stk. med stuvning med høns og asparges.
Kr. 78,-
Carpaccio af røget oksekølle fra gården i Gyrup i Nationalpark Thy
Hybenchutney – Salat- Rugbrødskruns. Hertil hjemmebagt brød og smør.
Kr. 98,-
Røget krondyrkølle
Hertil æggestand med spinat og pluksalat Serveres med rustikke brød og smør.
Kr. 88,-
Laks på 3 måder
Citrusdampet laks, røget laksetartar med kapers og lakseroulade med spinat
Anrettes med årstidens sprødesalater og krydderurtedressing
Hertil Rustikke brød og smør
Kr. 98,-
Perlehønesalat
Kold. Stegt perlehønebryst, hertil sprøde salater og svampe i olie/edikke dressing.
Serveres med hjemmebagt brød og smør.
Kr. 88,-
Kombination af fisk
Røget laks, rørt torsk, pestobagt hellefisk, rejer, marinerede urter og hjemmelavet dressing.
Serveres med hjemmebagt brød.
Kr. 98,-
Cremet muslingesuppe med muslinger fra Limfjorden
Grove urter og muslinger tilsmagt med safran. Serveres med hjemmebagt brød
Kr. 98,-
Skiver af lufttørret skinke
Med frisk æblesalat med pesto og cherrytomater. Serveres med hjemmebagt brød og smør.
Kr. 78,-
Dampet helleflynder pikeret med jomfruhummerhaler
Serveres på leje af ærtepuré i kraftig hønseglace.
Kr. 128,-
Der tages forbehold for prisændringer