Søg efter indhold

Forretter

Forretter skal sætte gang i måltidet og vække appetitten. Det er vigtigt at finde den rette balance hvor forretten mætter lidt, men ikke for meget – det er vi mestre i.

På Hotel Thinggaard serveres de klassiske forretter med fisk og skaldyr, men vi har også de mere eksotiske slags på menuen.

Velbekomme!

 

Forretter - Menu

(Selskaber min 20 personer) 
(Imellem 8-20 personer tillæg kr. 10,-) 


Hønsegelérand med peberrodscreme

Hønsekød i gele med ærter, løg, gulerod og asparges
Hertil flutes og karrydressing
Kr. 98,-


Røget lakserosé

Serveres med flødestuvet spinat og rejer
Hertil rustikke brød og smør
Kr. 88,-


Tartelletter

2 stk. med stuvning med høns og asparges.
Kr. 78,-


Carpaccio af røget oksekølle fra gården i Gyrup i Nationalpark Thy 

Hybenchutney – Salat- Rugbrødskruns. Hertil hjemmebagt brød og smør.
Kr. 98,-


Røget krondyrkølle

Hertil æggestand med spinat og pluksalat Serveres med rustikke brød og smør.
Kr. 88,-

Laks på 3 måder

Citrusdampet laks, røget laksetartar med kapers og lakseroulade med spinat
Anrettes med årstidens sprødesalater og krydderurtedressing
Hertil Rustikke brød og smør
Kr. 98,-


Perlehønesalat

Kold. Stegt perlehønebryst, hertil sprøde salater og svampe i olie/edikke dressing.
Serveres med hjemmebagt brød og smør.
Kr. 88,-


Kombination af fisk 

Røget laks, rørt torsk, pestobagt hellefisk, rejer, marinerede urter og hjemmelavet dressing.
Serveres med hjemmebagt brød.
Kr. 98,-


Cremet muslingesuppe med muslinger fra Limfjorden

Grove urter og muslinger tilsmagt med safran. Serveres med hjemmebagt brød
Kr. 98,-


Skiver af lufttørret skinke

Med frisk æblesalat med pesto og cherrytomater. Serveres med hjemmebagt brød og smør.
Kr. 78,-


Dampet helleflynder pikeret med jomfruhummerhaler

Serveres på leje af ærtepuré i kraftig hønseglace.
Kr. 128,-


Der tages forbehold for prisændringer