Søg efter indhold

Forretter

Forretter skal sætte gang i måltidet og vække appetitten. Det er vigtigt at finde den rette balance hvor forretten mætter lidt, men ikke for meget – det er vi mestre i.

På Hotel Thinggaard serveres de klassiske forretter med fisk og skaldyr, men vi har også de mere eksotiske slags på menuen.

Velbekomme!

 

Forretter - Menu

(Selskaber min. 20 couverter) 
(Imellem 10 - 20 couverter tillæg kr. 15,-) 

 

Bresaola - tørret oksekølle

Trøffelcreme - syltede rødløg - ravflager - sprøde salater - vilde urter 

Serveres med surdejsbrød og smør

Pris pr. person

Kr. 119,- 

 

Hummerbisque 

Ristet vesterhavsfisk – urteolie - dild – syltet fennikel 

Serveres med surdejsbrød og smør

Pris pr. person

Kr.  129,-

 

Varmrøget laks signatur fra Fiskercompagniet i Vorupør

Håndpillede rejer - syltede fennikel – frisee´- urtecreme,

Urteolie – sprøde chips

Serveres med surdejsbrød og smør

Pris pr. person

kr. 139,-

 

Smørbagt Vesterhavsfisk

Crudite´ af broccoli - rimmet porre - løvstikkeolie

Cremet muslingesauce – purløg

Serveres med surdejsbrød og smør

Pris pr. person

kr. 139,-

 

Rimmet Kammusling & vesterhavsfisk 

Champagnesauce - syltet glaskål – sprøde urter 

Serveres med surdejsbrød og smør

Pris pr. person

kr. 139,-

 

Ønskes ovenstående til 10 - 20 couverter tillægges kr. 15,- pr. couvert

 

Der tages forbehold for prisændringer