Forretter
Forretter skal sætte gang i måltidet og vække appetitten. Det er vigtigt at finde den rette balance hvor forretten mætter lidt, men ikke for meget – det er vi mestre i.
På Hotel Thinggaard serveres de klassiske forretter med fisk og skaldyr, men vi har også de mere eksotiske slags på menuen.
Velbekomme!
Forretter - Menu
(Selskaber min. 15 couverter)
(Imellem 8-15 couverter tillæg kr. 15,-)
Tatar af okseinderlår fra Grambogård
Urte mayo - sprød rug - syltede rødløg - syltede sennepskorn – karse
Serveres med surdejsbrød og syrligt smør
Pris pr. person
Ud af huset 109,-
På hotellet 129,-
Røget krondyr fra Nationalpark Thy
Trøffelcreme – Gammelknas - syltede sennepskorn – frisee´-
sprøde jordskokkechips – vilde urter
Serveres med surdejsbrød og syrligt smør
Pris pr. person
Ud af huset 89,-
På hotellet 109,-
Varmrøget laks fra Fiskercompagniet i Vorupør
Håndpillede rejer - syltede fennikel – frisee´- syrnet fløde,
Urteolie – sprøde chips
Serveres med surdejsbrød og syrligt smør
Pris pr. person
Ud af huset 109,-
På hotellet 119,-
Smørbagt Vesterhavsfisk
Crudite´ af broccoli - rimmet porre - løvstikkeolie
Cremet muslingesauce – ørredrogn – purløg
Serveres med surdejsbrød og sylig smør
Pris pr. person 119,-
(serveres kun på hotellet)
Sprød ristet Vesterhavstorsk
Spæde ristede kål - syltede glaskål – Yuzu-hollandaise – urteolie
Serveres med surdejsbrød og syrligt smør
Pris pr. person 119,-
(serveres kun på hotellet)
Ønskes ovenstående til 8 - 15 couverter tillægges kr. 15,- pr. couvert
Der tages forbehold for prisændringer
oktober 2023