Desserter
Afslutningen på enhver god middag kommer i form af desserten. Veltillavede desserter, der kræser for den søde tand, kan virkelig sætte prikken over i’et på en hyggelig aften.
På Hotel Thinggaard har vi et varieret dessertkort, med alt hvad hjertet begærer.
Velbekomme!
Desserter – Menu
(Selskaber min. 20 couverter)
(Imellem 10-20 couverter tillæg kr. 15,-)
Vanilje-iscreme
Mazarinkage - hvid chokolade-ganache - sprød nougatine - friske bær
Pris pr. person
Kr. 99,-
Tre slags ost
Danske specialiteter - Hybenkompot - nødder – oliven
Surdejsbrød – kiks – smør
Pris pr. person
Kr. 149,-
Cremet hvid chokolademousse
Pistacie-iscreme - krystalliseret hvidchokolade – yuzu-creme - ristet pistacie
sprød tuille.
Pris pr. person
Kr. 99,-
Chokoladekage med syrlig havtornmousse
Krystalliseret chokolade – syrlig sorbet – friske bær – skovsyre
Pris pr. person
Kr. 99,-
Hotel Thinggaards signatur islagkage
Vaniljeparfait med chokolade stykker – bærparfait i lag med makroner og karamel – pyntet med ganache – bær - chokoladecrunch.
Pris pr. person
Kr. 109,-
Ønskes ovenstående til 10 - 20 couverter tillægges kr. 15,- pr. couvert
Der tages forbehold for prisændringer