Søg efter indhold

Desserter

Afslutningen på enhver god middag kommer i form af desserten. Veltillavede desserter, der kræser for den søde tand, kan virkelig sætte prikken over i’et på en hyggelig aften.

På Hotel Thinggaard har vi et varieret dessertkort, med alt hvad hjertet begærer.

Velbekomme!

 

Desserter – Menu

(Selskaber min. 15 couverter) 
(Imellem 8-15 couverter tillæg kr. 15,-) 

Tonkabønne-iscreme

Mazarinkage - hvid chokolade-ganache - sprød nougatine - friske bær

Pris pr. person

Ud af huset 89,-

På hotellet 99,-

 

Yoghurt-sorbet

Sæsonens søde bær - sprød yoghurt-marengs – citronverbena – juice

Pris pr. person

Ud af huset 79,-

På hotellet 89,-

 

Cremet hvid chokolademousse

Pistacie-iscreme - krystalliseret hvidchokolade – yuzu-creme - ristet pistacie

sprød tuille.

Pris pr. person

Ud af huset 79,-

På hotellet 89,-

 

Chokoladekage – havtornmousse

Krystalliseret chokolade – hindbærsorbet – friske bær – skovsyre

Pris pr. person

Ud af huset 89,-

På hotellet 99,-

 

Hotel Thinggaards signatur islagkage

vaniljeparfait med chokolade stykker – bærparfait i lag med likørtrukne makroner karamel – pyntet med ganache - friske bær.

Pris pr. person

Ud af huset 79,-

På hotellet 89,-

 

Ønskes ovenstående til 8 - 15 couverter tillægges kr. 15,- pr. couvert

 

Der tages forbehold for prisændringer

oktober 2023