Søg efter indhold

Desserter

Afslutningen på enhver god middag kommer i form af desserten. Veltillavede desserter, der kræser for den søde tand, kan virkelige sætte prikken over i’et på en hyggelig aften.

På Hotel Thinggaard har vi et varieret dessertkort, med alt hvad hjertet begærer.

Velbekomme!

 

Desserter – Menu

(Selskaber min 20 personer) 
(Imellem 8-20 personer tillæg kr. 10,-) 


Fromager

Der findes et hav af forskellige fromager, vi laver de fleste efter dit ønske
Kr. 72,-


Daim islagkage

På sprød nøddemarengs. Hertil serveres syrlig citrussalat
Kr. 88,-


Hjemmelavet islagkage

Af jordbæris og vaniljeis med chokoladestykker. I lag med makroner og karamel. Pyntes med frisk frugt og fløde
Kr. 88,-

 

Hjemmelavet Baileys – Chokolade islagkage

På sprøde nøddebunde anrettet med citrussalat
Kr. 88,-


Hjemmelavet vanilje - Isrand

Med frisk frugtsalat og lun bærsauce
Kr. 78,-


Italiensk tiramisu

Serveres med frisk frugtsalat
Kr. 88,-


Lun æble/pæretærte

Med marcipan, hertil hjemmelavet vaniljeis.

Kr. 88,-


Rabarberconsommé

Garneret med vaniljeparfait på mazarinbund Serveres med stykker af rabarber og bær
Kr. 98,-


Isanretning

Hjemmelavet flødeis, 2 slags og syrlig sorbet i kurv
Kr. 98,-


Lun chokoladefondant

Hertil syltede nødder, vaniljeparfait og marinerede bær
Kr. 98,-


Havtornekage på chokoladebund 

Hvidchokolade-havtornmousse på chokoladebund med vaniljeis og hindbærsorbet
Kr. 98,-


Desserttallerken a la Thinggaard

Chokoladebrownie, lun æblegratinkage og hjemmelavet vaniljeis
Serveres med syltede nødder, jordbærcoulis
Kr. 98,-


Dessert - Udvalg

Som buffet eller tallerkenanretning, forhør venligst nærmere


Dagspris

Der tages forbehold for prisændringer