Søg efter indhold

Desserter

Afslutningen på enhver god middag kommer i form af desserten. Veltillavede desserter, der kræser for den søde tand, kan virkelig sætte prikken over i’et på en hyggelig aften.

På Hotel Thinggaard har vi et varieret dessertkort, med alt hvad hjertet begærer.

Velbekomme!

 

Desserter – Menu

(Selskaber min. 20 couverter) 
(Imellem 10-20 couverter tillæg kr. 15,-) 

Vanilje-iscreme 

Mazarinkage - hvid chokolade-ganache - sprød nougatine - friske bær

Pris pr. person

Kr. 99,-

 

Tre slags ost

Danske specialiteter - Hybenkompot - nødder – oliven

Surdejsbrød – kiks – smør

Pris pr. person

Kr.  149,-

 

Cremet hvid chokolademousse

Pistacie-iscreme - krystalliseret hvidchokolade – yuzu-creme - ristet pistacie

sprød tuille.

Pris pr. person

Kr. 99,-

 

Chokoladekage med syrlig havtornmousse

Krystalliseret chokolade – syrlig sorbet – friske bær – skovsyre

Pris pr. person

Kr. 99,-

 

Hotel Thinggaards signatur islagkage

Vaniljeparfait med chokolade stykker – bærparfait i lag med makroner og karamel – pyntet med ganache – bær - chokoladecrunch.

Pris pr. person

Kr. 109,-

 

Ønskes ovenstående til 10 - 20 couverter tillægges kr. 15,- pr. couvert

 

Der tages forbehold for prisændringer