Desserter
Afslutningen på enhver god middag kommer i form af desserten. Veltillavede desserter, der kræser for den søde tand, kan virkelig sætte prikken over i’et på en hyggelig aften.
På Hotel Thinggaard har vi et varieret dessertkort, med alt hvad hjertet begærer.
Velbekomme!
Desserter – Menu
(Selskaber min. 15 couverter)
(Imellem 8-15 couverter tillæg kr. 15,-)
Tonkabønne-iscreme
Mazarinkage - hvid chokolade-ganache - sprød nougatine - friske bær
Pris pr. person
Ud af huset 89,-
På hotellet 99,-
Yoghurt-sorbet
Sæsonens søde bær - sprød yoghurt-marengs – citronverbena – juice
Pris pr. person
Ud af huset 79,-
På hotellet 89,-
Cremet hvid chokolademousse
Pistacie-iscreme - krystalliseret hvidchokolade – yuzu-creme - ristet pistacie
sprød tuille.
Pris pr. person
Ud af huset 79,-
På hotellet 89,-
Chokoladekage – havtornmousse
Krystalliseret chokolade – hindbærsorbet – friske bær – skovsyre
Pris pr. person
Ud af huset 89,-
På hotellet 99,-
Hotel Thinggaards signatur islagkage
vaniljeparfait med chokolade stykker – bærparfait i lag med likørtrukne makroner karamel – pyntet med ganache - friske bær.
Pris pr. person
Ud af huset 79,-
På hotellet 89,-
Ønskes ovenstående til 8 - 15 couverter tillægges kr. 15,- pr. couvert
Der tages forbehold for prisændringer
oktober 2023