Bryllupsfester
Bryllupsfest
Hvad enten du skal fejre en rund fødselsdag, giftes med dit livs kærlighed, holde din søn eller datters konfirmation eller måske fejre jubilæum, guld- eller sølvbryllup, kan du stole på at Hotel Thinggaard vil være dig behjælpelig med at sørge for, at dagen bliver en som du og dine gæster vil huske fremover.
Vi sætter personlig rådgivning og individuelle ønsker i højsædet, så festen bliver lige som du har drømt om – måske endda bedre. Du og dine gæster er meget velkomne til at nyde velkomstdrinken i hotellets idylliske og hyggelige have hvor der også er gode forhold for fotografering.
Herunder finder du forslag til helaftensarrangementer, og du kan finde flere forslag i navigationsmenuen til højre.
Alle forslag inkluderer opdækning, betjening, dekorationer, isvand og moms.
Skulle du have spørgsmål eller specielle ønsker, skal du blot kontakte os på tlf: +45 97 95 12 00 eller sende en mail på: info@hotelthinggaard.dk.
Forslag:
Forkæl dine gæster med årstidens bryllupsgourmetmenuer på Hotel Thinggaard
Januar - Februar - Marts
Smør pocheret Vesterhavs fisk
Crudite´- syltet søsalat - cremet muslingesauce med ørredrogn – purløg – kørvel
Serveres med surdejsbrød – kærnemælkssmør
Kalvemørbrad fra Grambogård
Glaseret rødbede – ristet kål – løgpure´med fermenteret hvidløg – tallerkensmækker
Kraftig okse glace – syltet sennepskorn – små smørvendte kartofler
Pistacie-iscreme
Hvid chokolademousse – yuzucreme – Ristet pistacie – saltet karamel – sprød tuille
April - Maj - Juni
Bagt kulmule
Crudite´- syltet glaskål – fiskefumet´- ørredrogn - urteolie – sprød tapioka - vilde urter
Serveres med surdejsbrød – kærnemælkssmør
Svampe Unghanebryst
Grillet forårsløg – glaseret gulerødder – løgpure´med fermenteret hvidløg –
Urter – cremet estragonsauce – små smør vendte kartofler
Sorbet af vilde blåbær
Syltede vilde blåbær – valle karamel – syltet gran – ristet hasselnødder
fløde skildt med hasselnøddeolie
Juli - August - September
Pocheret helleflynder
Nye ærter – fermenteret asparges sauce – syltede solbær blade – kørvel
Serveres med surdejsbrød – kærnemælkssmør
Kalvemørbrad fra Grambogård
Grillet broccoliasparges – grønne asparges – grillet auberginepure´-
Kraftig kalve glace med syltet sennepskorn – små nye danske kartofler urtesmør
Yoghurt sorbet
Marineret jordbær – jordbær juice med hybenrose - tørret yoghurt
Oktober - November - December
Ristet Vesterhavs torsk
Kraftig hummerbisque – syltet fennikel – vinter trøffel – trøffelolie - dild
Serveres med surdejsbrød – kærnemælkssmør
Krondyrfilet fra Nationalpark Thy
Bagt græskar – vinter kål – syltet græskar – karamelliseret græskarpure – rød melde
Vildt glace med syltede ribs – smør vendte kartofler med urter
Tonkabønne iscreme
Mazarinkage – syltede bær – ganache – brændt marengs – krystalliseret chokolade – skovsyre
2 retter kr. 325,- pr. person
3 retter kr. 425,- pr. person
(Min. 15 couverter)
Ønskes ovenstående til 8-15 couverter tillægges kr. 30,- pr. couvert