Søg efter indhold

Hovedretter

Hovedretter ud af huset

(Selskaber min. 20 couverter) 
(Imellem 10-20 couverter tillæg kr. 15,-) 

Se menukortet over vores hovedretter. Lad Hotel Thinggaard stå for maden til din næste sammenkomst, så kan du koncentrere dig om dine gæster. Du kan også selv afhente maden på hotellet.

Velbekomme!

Hovedretter - Menu

Rosastegt kalvemørbrad 

Årstidens friske grøntsager – ristet svampe med bagte løg -friske urter

Kraftig kalvesky med trøffel – små smørristede kartofler med urter.

Pris pr. person

Ud af huset 279,-

 

Rokkedahl hanebryst fyldt med trøffelsoufflefars

 

Årstidens friske grøntsager – ristede svampe med bagte løg-  friske urter 

Cremet hønse -  dijonsauce

Små smørristede kartofler med urter.

Pris pr. person

Ud af huset 229,- 

 

Braiseret kalvekam

 

Årstidens friske grøntsager – cremet waldorffsalat – asier – røste ribs

Serveres med små smørristede kartofler - kraftig kalveskysauce.

Pris pr. person

ud af huset Kr. 229,-

 

Svinekam stegt som vildt med bacon - timian

 

Årstidens friske grøntsager – sprøde chips – cremet waldorffsalat -røste ribs -asier

Serveres med små smørristede kartofler – vildtflødesauce.

Pris pr. person

Ud af huset 189,-

 

Der tages forbehold for prisændringer