Søg efter indhold

Hovedretter

Hovedretter ud af huset

(Selskaber min. 15 couverter) 
(Imellem 8-15 couverter tillæg kr. 15,-) 

Se menukortet over vores hovedretter. Lad Hotel Thinggaard stå for maden til din næste sammenkomst, så kan du koncentrere dig om dine gæster. Du kan også selv afhente maden på hotellet.

Velbekomme!

Hovedretter - Menu

Rosastegt kalvemørbrad fra Grambogård

Glaserede gulerødder – bagte grillet løg - karameliseret løgpure´- tallerkensmækker

Kalveglace med fermenteret hvidløg - syltede sennepskorn – små smørvendte kartofler med urter.

Pris pr. person

Ud af huset 229,-

 

Rokkedahl kyllingefilet fyldt med trøffelsoufflefars

Smørstegt sprøde kål – årstidens svampe - pure´- ribs – jordskokkechips

Sauce svampe Blanquette

Små smørvendte kartofler med urter.

Pris pr. person

Ud af huset 189,-

 

Krondyrfilet fra Nationalpark Thy

Glaseret rødbede – rodfrugtepure´ – ristede sprøde kål – årstidens svampe

Serveres med små smørvendte kartofler med urter – cognac-flødesauce.

Pris pr. person

Ud af huset 249,-

 

 

Braiseret kalvekam

Smørbagte rodfrugter – grillet løg - rysteribs - waldorffsalat - asier

Serveres med smørristede kartofler - kraftig kalveskysauce.

Pris pr. person

Ud af huset 189,-

 

Svinekam stegt som vildt med bacon - timian

Grønne bønner – glaseret rødder – sprøde chips - waldorffsalat -tyttebær -asier

Serveres med smørristede kartofler – vildtflødesauce.

Pris pr. person

Ud af huset 169,-

 

Der tages forbehold for prisændringer

Oktober 2023