Hovedretter
Hovedretter ud af huset
(Selskaber min. 15 couverter)
(Imellem 8-15 couverter tillæg kr. 15,-)
Se menukortet over vores hovedretter. Lad Hotel Thinggaard stå for maden til din næste sammenkomst, så kan du koncentrere dig om dine gæster. Du kan også selv afhente maden på hotellet.
Velbekomme!
Hovedretter - Menu
Rosastegt kalvemørbrad fra Grambogård
Glaserede gulerødder – bagte grillet løg - karameliseret løgpure´- tallerkensmækker
Kalveglace med fermenteret hvidløg - syltede sennepskorn – små smørvendte kartofler med urter.
Pris pr. person
Ud af huset 229,-
Rokkedahl kyllingefilet fyldt med trøffelsoufflefars
Smørstegt sprøde kål – årstidens svampe - pure´- ribs – jordskokkechips
Sauce svampe Blanquette
Små smørvendte kartofler med urter.
Pris pr. person
Ud af huset 189,-
Krondyrfilet fra Nationalpark Thy
Glaseret rødbede – rodfrugtepure´ – ristede sprøde kål – årstidens svampe
Serveres med små smørvendte kartofler med urter – cognac-flødesauce.
Pris pr. person
Ud af huset 249,-
Braiseret kalvekam
Smørbagte rodfrugter – grillet løg - rysteribs - waldorffsalat - asier
Serveres med smørristede kartofler - kraftig kalveskysauce.
Pris pr. person
Ud af huset 189,-
Svinekam stegt som vildt med bacon - timian
Grønne bønner – glaseret rødder – sprøde chips - waldorffsalat -tyttebær -asier
Serveres med smørristede kartofler – vildtflødesauce.
Pris pr. person
Ud af huset 169,-
Der tages forbehold for prisændringer
Oktober 2023