Søg efter indhold

Forretter

Forretter ud af huset

Se menukort for Hotel Thinggaards lækre forretter ud af huset.

Velbekomme!

 

Forretter - Menu

Hønsegelérand med peberrodscreme

Hønsekød i gele med ærter, løg, gulerod og asparges
Hertil flutes og karrydressing
Kr. 88,-

 

Røget lakserosé

Serveres med flødestuvet spinat og rejer
Hertil rustikke brød og smør
Kr. 68,-

 

Tartelletter

2 stk. med stuvning med høns og asparges.
Kr. 62,-

 

Carpaccio af røget oksekølle fra gården i Gyrup i Nationalpark Thy 

Hybenchutney – Salat- Rugbrødskruns. Hertil hjemmebagt brød og smør.
Kr. 88,-

 

Røget krondyrkølle

Hertil æggestand med spinat og pluksalat Serveres med rustikke brød og smør.
Kr. 68,-

 

Laks på 3 måder

Citrusdampet laks, røget laksetartar med kapers og lakseroulade med spinat
Anrettes med årstidens sprødesalater og krydderurtedressing
Hertil Rustikke brød og smør
Kr. 78,-

 

Perlehønesalat

Kold. Stegt perlehønebryst, hertil sprøde salater og svampe i olie/edikke dressing.
Serveres med hjemmebagt brød og smør.
Kr. 68,-

 

Kombination af fisk 

Røget laks, rørt torsk, pestobagt hellefisk, rejer, marinerede urter og hjemmelavet dressing.
Serveres med hjemmebagt brød.
Kr. 78,-

 

Cremet muslingesuppe med muslinger fra Limfjorden

Grove urter og muslinger tilsmagt med safran. Serveres med hjemmebagt brød
Kr. 88,-

 

Skiver af lufttørret skinke

Med frisk æblesalat med pesto og cherrytomater. Serveres med hjemmebagt brød og smør.
Kr. 68,-

 

Dampet helleflynder pikeret med jomfruhummerhaler

Serveres på leje af ærtepuré i kraftig hønseglace.
Kr. 118,-

 


Der tages forbehold for prisændringer