Søg efter indhold

Jule-gourmetmenu

Jul i vores Gourmetrestaurant

Østers fra Venø

Æble boullion, dildolie, peberrod & blegselleri sne

Hamachi fra Hanstholm

Pimentcreme, tørret tomat, syltet grøn tomat, aromatiske urter, tomatponzu & pistacieolie

Smørbagt vesterhavs fangst

Grønkål, yuzu gel, fennikel, hyldeblomst beurre blanc, yuzu kosho & ærteskud

Rosastegt Andebryst

Fermenteret løgpure, glaseret rødbede, rosagrønkål, tragtkantareller, rød melde & brombær beurre rouge

Yoghurt iscreme

Syltede vilde blåbær, ristede hasselnødder, vallekaramel, skovsyre & tuille

NB! Gourmetmenu kun på hotellet

2 retter pr. person kr. 399,-
3 retter pr. person kr. 499,-
4 retter pr. person kr. 599,-
5 retter pr. person kr. 699,-

 

Tilkøb

Håndpillede rejer

m/æg fra Vibens Fryd, mayonaise, citron & urter

Pr. pers. kr. 49,-

Pandestegt rødspættefilet

m/remoulade & citron

Pr. pers. kr. 49,-

Varmrøget laks

Fra Fiskecompagniet, Vorupør m/syltede fennikel & urtecreme

Pr. pers. kr. 59,-

Lun ribbenssteg

m/rødkål

Pr. pers. kr. 69,-

Ostebræt m/2 slags specialiteter

Fra Thise Mejeri m/bær sylt, druer & kiks

Pr. pers. kr. 89,-

Hjemmebagt julerugbrød

Surdejsbrød og smør

Pr. pers. kr. 20,-

 

Der tages forbehold for trykfejl og ændringer.

Se/download løsblad