Den lille juleanretning
Marineret sild m/kapers
m/rødløg & cremet karrysalat
Tartelet
m/hønsekød i asparges
Mørbradbøf
m/bløde løg, champignon a la creme & surt
Ris a´ la mande
m/mandler & kirsebærsauce
Pr. person ud af huset kr. 229,-
(Min. 6 couverter)
Pr. person på hotellet kr. 279,-
(Min. 6 couverter)
Tilkøb
Håndpillede rejer
m/æg fra Vibens Fryd, mayonaise, citron & urter
Pr. pers. kr. 49,-
Pandestegt rødspættefilet
m/remoulade & citron
Pr. pers. kr. 49,-
Varmrøget laks
Fra Fiskecompagniet, Vorupør m/syltede fennikel & urtecreme
Pr. pers. kr. 59,-
Lun ribbenssteg
m/rødkål
Pr. pers. kr. 69,-
Ostebræt m/2 slags specialiteter
Fra Thise Mejeri m/bær sylt, druer & kiks
Pr. pers. kr. 89,-
Hjemmebagt julerugbrød
Surdejsbrød og smør
Pr. pers. kr. 20,-
Der tages forbehold for trykfejl og ændringer.