Søg efter indhold

Den lille juleanretning

Marineret sild m/kapers

m/rødløg & cremet karrysalat

Tartelet

m/hønsekød i asparges

Mørbradbøf

m/bløde løg, champignon a la creme & surt

Ris a´ la mande

m/mandler & kirsebærsauce

Pr. person ud af huset kr. 229,-
(Min. 6 couverter)

Pr. person på hotellet kr. 279,-
(Min. 6 couverter)

 

Tilkøb

Håndpillede rejer

m/æg fra Vibens Fryd, mayonaise, citron & urter

Pr. pers. kr. 49,-

Pandestegt rødspættefilet

m/remoulade & citron

Pr. pers. kr. 49,-

Varmrøget laks

Fra Fiskecompagniet, Vorupør m/syltede fennikel & urtecreme

Pr. pers. kr. 59,-

Lun ribbenssteg

m/rødkål

Pr. pers. kr. 69,-

Ostebræt m/2 slags specialiteter

Fra Thise Mejeri m/bær sylt, druer & kiks

Pr. pers. kr. 89,-

Hjemmebagt julerugbrød

Surdejsbrød og smør

Pr. pers. kr. 20,-

 

Der tages forbehold for trykfejl og ændringer.

Se/download løsblad