Gourmetmenu
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
"Gourmetmenu"
”En gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige”
Kammusling
Østers-persille emulsion - Crudité af grønne jordbær - Sne af grønne jordbær -
Dild - Peberrod
Smørbagt Kulmule
Nye danske ærter - Syltede hvide asparges - Melde - Morgenfruer -
Beurre Blanc - Ørredrogn - Purløg
Små tomater
Stracciatella - Syltede grønne tomater - Strandarve - Fermenteret
tomatbouillon - Solbærblad olie
Rosastegt Kalvemørbrad fra Grambogård
Grillede nye sommerløg - Glaserede gulerødder - Fermenteret løgpure - Syltede
ramsløgskapers - Tallerkensmækker Kalveglace - Grillet purløgsolie -
Nye danske kartofler - Urter
Kærnemælks Is
Jordbær - Hyldeblomst gel - Kammerjunke crumble -
Skovmærke olie - Skovsyre - Blomster
Vi laver også menuer til vegetarer og andre specialmenuer – forespørg venligst ved bordbestilling.
Velbekomme!
Hotel Thinggaard tilbyder også gourmet-ophold med overnatning.
Priser for Gourmetmenuen
2 retter kr. 370,-
3 retter kr. 470,-
4 retter kr. 570,-
5 retter kr. 670,-
Vinkælderen
Vi har et stort udvalg af vine fra den store vinverden.
Vinmenu
2 retter kr. 345,-
3 retter kr. 445,-
4 retter kr. 545,-
5 retter kr. 645,-
Saftmenu
2 retter kr. 175,-
3 retter kr. 225,-
4 retter kr. 275,-
5 retter kr. 325,-
Fuld program
Gourmetsnack og Bobler, 5 retter med vinmenu samt kaffe og sødt
Kr. 1620,-
Fuld program – Chauffør udgave
Kr. 1520,-
Bordreservation
Ønsker du at bestille bord i vores hyggelige restaurant, ring da venligst på tlf: +45 97 95 12 00.
Åbningstider i vores restaurant se her
De finder restauranten i Hurup Thy nær Thisted og Struer, og ikke langt fra sommerhusområderne ved Agger, Vestervig, Klitmøller, Vorupør og Stenbjerg.