Søg efter indhold

A la carte sommer 2020

 

Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.

I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.

Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned

Forretter

Ristet Havkat                                                                                                                                          

Syltet søsalat, grønne broccoliasparges, blomkåls crudité,
muslingesauce m. blåmusling, purløg, purløgsolie og ørrederogn
kr. 118,-                                                  

 

Dagens pocherede fangst (spørg betjeningen vedr. art af fisk)                                         

sauterede ærter, syltet løg, skummende hummerbisque, maltgrene og grønne urter  
kr. 118,-     

 

Carpaccio af Dådyr fra “Galgebakken”                                                      

Syltet æble, karsemayo, jordskokkechips, radise og ”Gammel Knas”    
kr. 118,-                        

 

Hovedretter

Steak af Ribeye                                                                            

Grove fritter, grønt og sauce Bearnaise 
kr. 298,-                                                                                                                       

                                                                                                                        

Rosastegt Kalvekam                                                                                                                     

Krogmodnet, fermenteret løgpuré, pocheret og karameliseret nye løg,
syltet gule beder, saltbagt butternutsquash, kraftig kalveglace og nye kartofler
 
kr. 298,-            

                                                                                                                        

Hotellets Stroganoff                                                       

Oksekød i kraftig sauce, urter og nye kartofler
kr. 188,-

 

Helstegt Rødspætte

Friteret kapers, ristet hasselnød, urter, brunet smør og nye kartofler 
kr. 198,-                            

 

Tilkøb salat                                                                                                

kr. 20,-

 

Dessert

Stikkelsbærsorbet

Hyldeblomstjuice skilt m. verbenaolie, yoghurtsiphon og yoghurtflager
kr. 98,-

                                                                                                                        

Basilikumiscreme                                                                        

Marinerede jordbær, hibiscusgranité, yuzucreme, hvid chokolade namelaka
og grøn skovsyre 
kr. 98,-   

 

3 slags Arla Unika oste fra Troldhede Mejeri                                           

Sprød hjemmebagt knækbrød
kr. 128,-

 

Send os en besked