A la carte - Sommer
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
Forretter
Pocheret helleflynder
Ærter, vallesauce, fermenteret asparges, ramsløgs kapers
145,-
Grillet kammusling
Strandkrabbebisque, purløgsolie, palmekål, valnødder, kørvel
kr. 135,-
Aromatiske gulerødder
Hasselnødder, spinatpúre, sort hvidløgssauce
kr. 135,-
Hovedretter
Kalvemørbrad
Glaserede gulerødder, grillet broccoli asparges, grillet auberginepúre
Kalveglace, fermenteret hvidløg, syltede sennepskorn, aromatiske urter, tørret gær
kr. 325,-
Steak af ribeye
Grillede asparges, syltet gran, fermenteret pebersauce, nye kartofler, urter
kr. 345,-
Dagens Ret
kr. 195,-
Dagens friske fangst
kr. 295,-
Dessert
Yoghurtsorbet
Friske jordbær, tørret yoghurt, syltede hybenroser
Skovfyrblomst, hybenrosejuice
kr. 135,-
Havesyremousse
Matchajord, grøn æblesorbet, grønne jordbær
Vaniljecreme, Krystalliseret chokolade
135,-