A la carte - Forsommer
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
Forretter
Ristet Havtaske
Hvide asparges, fermenteret ramsløg, ramsløgs blanquette
125,-
Grillet Hamachi
Yozukosho mayo, finger lime, ponzu
kr. 125,-
Friteret Blomkål
Confiteret æggeblomme, syltede blomkålsstokke, blomkåls crudité
kr. 125,-
Hovedretter
Glaseret Svine Revlsben BBQ
Tørret oliven, morgenfrue, tørret skovsyre, fermenteret løgpuré, syætede stikkelsbær, forårsløg, krydderurte bouquette, svine jus, purløgs olie
kr. 295,-
Steak af ribeye
Grove Fritter, fermenteret pebersauce, glaserede gulerødder, syltede sennepskorn
kr. 325,-
Dagens Ret
kr. 185,-
Dagens friske fangst
kr. 225,-
Sæsonens spændende salat
kr. 45,-
Dessert
Viol Iscreme
Hibiscus-rabarber bouillon, syltede rabarber, solbærblade, yoghurt maranges
kr. 125,-
Hvis Chokolademousse
Ristet pistacie, yuzu creme, kornblomst, havesyre iscreme, krystalliseret hvid chokolade
125,-