Søg efter indhold

A la carte forår 2020

 

Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.

I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.

Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned

Forretter

 

Pocheret Kulmule

Glaseret gulerod, syltet gulerod, gulerodscreme, sauteret hestebønne
muslinge sauce og estragon olie

Kr. 118,-

 

Rørt oksetatar

Tatar sauce, syltede løg, sprød rugbrød, kapers
kr. 118,-

 

Hotellets Hummerbisque

Ristet Vesterhaws fisk, blomkålscruditè, estragonolie og crouton          

Forret
kr. 118,-

Hovedret
kr. 198,-

 

Hovedretter 

 

Steak af Ribeye

Grove fritter, forårsgrønt og hjemmepisket bearnaise
kr. 298,-

 

Krogmodnet Gris

Ramsløgscreme, bagte rødbedebånd. glaseret rødbede, puffet gris, med purløg 
Hønsesauce med syltet sennep
kr. 278,- 

 

Thinggaardgryde

Oksekød i kraftig sauce, kartofler
Kr. 198,-

 

Tilkøb af salat

kr. 20,-

 

Dagens friske Vesterhaws svømmer

Frisk fra Kyst, spørg betjeningen

kr. 198,-

 

Dessert 

 

Hvid chokolademousse

Pistacieiscreme, matcha ganache, marineret pære, yuzucreme og ristet pistacie

kr. 98,-

 

Solbær sorbet

Chokoladesiphon med fermenteret peber, syltede kirsebær
sprød malt/honning-tuille og kirsebærstøv

kr. 98,-

 

Glaseret Æblekage

Youghurtsorbet, yopol, ymersiphon og syltet æble

kr 98,-

 

Send os en besked