Søg efter indhold

A la carte

 

Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.

I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.

Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned

Forretter

 

Selleri og blæksprutte

Syltet salatløg, timur peber, purløg, Vesterhavs osteskum, ørredrogn, løvstikkeolie

kr. 135,- 

Hamachi fra Hanstholm

Syltede stikkelsbær - Fermenteret fløde - klaret kærnemælk - dild - wasabi

kr. 135,-  

 

Tatar af okseinderlår 

Grillet purløgs creme, syltede sennepskorn, syltede ribs, peberod, karse, sprød rug

kr. 135,-     

 

Koldrøget laks 

Urtecreme - syltet fennikel - kørvel - sprøde chips

kr. 125,- 

 

Hovedretter

 

Ristet Vesterhavsfangst 

Grillet porre, Syltede stikkelsbær, grønkål, kørvel Strandkrabbe sauce, ristet hasselnøddeolie

kr. 325,- 

 

Braiseret og glaseret oksetværreb

Grønkål, syltet sennepskorn, syltede ribs, smørvendte kartofler, fermenteret pebersauce

kr. 345,-

 

Wienerschnitzel                                  

Schnitzel wiener art af krogmodnet Gris fra Grambogård Efterårsgrønt, sylt, brunet smør m. urter, ansjos

kr. 285,-         

                                                                                                                        

Dagens Ret                                                    

kr. 195,-                          

 

Dessert

 

Cremefriche Is

  Grand cru vanilje, tuille, øblepuire på Ingrid Marie æbler, æblekaramel, sprødhavre, skovsyre

kr. 135,-

                                                                                                                        

"Affogato"

Vanilleis lavet på hjemmelavet mascarpone - Kakao tuille - Espresso

kr. 135,-    

 

 

Efterår i Thy 

Koldrøget laks 

Koldrøget laks fra fiskercompagniet, urte creme, sylt, rugchips, urter

Braiseret og glaseret oksetværreb

Vinterkål, syltet sennepskorn, smørvendte kartofler og pebersauce   

 kr. 345,-

 

Bordbestilling:  

Eller du kan ringe på tlf.: 97951200