A la carte
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
Forretter
Selleri og blæksprutte
Syltet salatløg, timur peber, purløg, Vesterhavs osteskum, ørredrogn, løvstikkeolie
kr. 135,-
Hamachi fra Hanstholm
Syltede stikkelsbær - Fermenteret fløde - klaret kærnemælk - dild - wasabi
kr. 135,-
Tatar af okseinderlår
Grillet purløgs creme, syltede sennepskorn, syltede ribs, peberod, karse, sprød rug
kr. 135,-
Koldrøget laks
Urtecreme - syltet fennikel - kørvel - sprøde chips
kr. 125,-
Hovedretter
Ristet Vesterhavsfangst
Grillet porre, Syltede stikkelsbær, grønkål, kørvel Strandkrabbe sauce, ristet hasselnøddeolie
kr. 325,-
Braiseret og glaseret oksetværreb
Grønkål, syltet sennepskorn, syltede ribs, smørvendte kartofler, fermenteret pebersauce
kr. 345,-
Wienerschnitzel
Schnitzel wiener art af krogmodnet Gris fra Grambogård Efterårsgrønt, sylt, brunet smør m. urter, ansjos
kr. 285,-
Dagens Ret
kr. 195,-
Dessert
Cremefriche Is
Grand cru vanilje, tuille, øblepuire på Ingrid Marie æbler, æblekaramel, sprødhavre, skovsyre
kr. 135,-
"Affogato"
Vanilleis lavet på hjemmelavet mascarpone - Kakao tuille - Espresso
kr. 135,-
Efterår i Thy
Koldrøget laks
Koldrøget laks fra fiskercompagniet, urte creme, sylt, rugchips, urter
&
Braiseret og glaseret oksetværreb
Vinterkål, syltet sennepskorn, smørvendte kartofler og pebersauce
kr. 345,-
Bordbestilling:
Eller du kan ringe på tlf.: 97951200