Søg efter indhold

A la carte forår 2020

 

Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.

I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.

Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned

Forretter

 

Bagt Kulmule

Sauterede ærter, ærtecreme, syltet fennikel, sprød tapioka, muslingesauce, urteolie og ærteskud
Kr. 118,-

 

Pocherede hvide asparges

Håndpillede rejer, mousseline siphon, syltet asparges og mynteolie
kr. 118,-

 

Carpaccio af dådyr fra galgebakken

Syltet æble, karsemayo, Gammel Knas, jordskokkechips og kørvel
kr. 118,-

 

Hovedretter 

 

Steak af Ribeye

Grove fritter, forårsgrønt og hjemmepisket bearnaise
kr. 298,-

 

Rosastegt kalvemørbrad

Glaserede gulerødder, syltet grønne asparges, karamelliseret persillerpdscreme, saltbagte løg, syltet sennep, pebberrod, kalveglace med fermeneret hvidløg og nye danske kartofler 
kr. 298,- 

 

Tilkøb af salat

kr. 20,-

 

Helstegt rødspætte

Friteret kapers, ristede hasselnødder, syltet æble, brunet smør, friske krydderurter og nye danske kartofler vendt i smør
kr. 198,-

 

Dessert 

 

Hvid chokolademousse

Pistacieiscreme, matcha-ganache, marineret pære, yuzucreme og ristet pistacie
kr. 98,-

 

Solbær sorbet

Chokoladecreme med fermenteret peber, syltede kirsebær
sprød malt/honning-tuille og kirsebærstøv
kr. 98,-

 

3 arla unika oste

Sprød, sød hjemmebagt knækbrød
kr 128,-

 

Send os en besked