A la carte december 2020
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
Forretter
Pocheret Kulmule
Ristet palmekål, pocheret savoykål, syltet glaskål, hummerbisque monteret med røget smør
kr. 118,-
Svampetoast
Sprødbrød, kantarelstuvning, syltede svampe, løgaske, sprøde urter og friskhøvlet trøffel
kr. 118,-
Rilette af Svinekæber
Sprød gris, grønne stikkelsbær, syltede sennepskorn, puffede vilde ris, marinert æble
kr. 118,-
Carpaccio af Dådyr fra “Galgebakken”
Syltet æble, karsemayo, jordskokkechips, radise og ”Gammel Knas”
kr. 118,-
Hovedretter
Steak af Ribeye
Grove fritter, grønt og sauce Bearnaise
kr. 298,-
Rosastegt Andebryst
Græskarcreme, syltet græskar, hibiscus glaserede rødbede, andeglace med røgede kartofler
kr. 298,-
Hotellets Stroganoff
Oksekød i kraftig sauce, urter og nye kartofler
kr. 188,-
Helstegt Rødspætte
Friteret kapers, ristet hasselnød, urter, brunet smør og nye kartofler
kr. 198,-
Tilkøb salat
kr. 20,-
Tilkøb friskhøvlet trøffel
kr. 45,-
Dessert
Kraftig Chokolademousse
Chokotuille, chokoladesorbet, kirsebærgel, choko/kirsebærstøv, ristede hasselnødder
kr. 98,-
Brændt brød
Syltede jordskokker, yoghurtpulver, vaniljeiscreme, kamille olie
kr. 98,-
3 slags Arla Unika oste fra Troldhede Mejeri
Sprød hjemmebagt knækbrød
kr. 128,-