A la carte
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
Forretter
Bagt Kuller
Grønkål - syltet fennikel - kørvel - dild - fennikel-olie - yuzu beurre blanc - ørredrogn
kr. 155,-
Grillet Kammusling
Syltet stikkelsbær - glaskål - hasselnødder - ponzu m. brunet smør - koriander
kr. 155,-
Saltbagt Selleri
Grønne oliven - syltet perleløg - miso BBQ - skummende fermenteret aspargessauce
kr. 155,-
Hovedretter
Rosastegt Gråandebryst
Rehydreret og glaseret rødbede - tragtkantareller - rosagrønkål - karameliseret jordskokke puré - aromatisk peber - rød mælde - brombær-glace
kr. 295,-
Ribeye Steak
Grillet kål - puré - syltet sennepskorn - kalveglace m. røget marv - fermenteret hvidløg - ramsløgsolie
kr. 375,-
Helstegt Fladfisk
Grillet kål - syltet gulerod - sort lime - urter - skummende hummersauce - urteolie
kr. 295,-
Dagens Ret
kr. 195,-
Dessert
Tonkabønne-iscreme
Syltet kirsebær - saltet marengs . tuille - rød skovsyre - friteret bao - yoghurtstøv
kr. 135,-
"Affogato"
Vanilleis lavet på hjemmelavet mascarpone - Kakao tuille - Espresso
kr. 145,-
Bordbestilling:
Eller du kan ringe på tlf.: 97951200