Søg efter indhold

A la carte

 

Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.

I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.

Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned

Forretter

 

 

Rå rejer

Umodne ribs - Fermenteret fløde - klaret kærnemælk - dild - wasabi

kr. 125,-  

 

Vesterhavsfangst 

Ærter - syltet hvide asparges - kørvel - ærteskud - hyldeblomst beurreblanc  

kr. 155,-     

 

Pocheret hvideasparges  

Håndpillde rejer - muslinge blanquette - yuzu - ørrederogn - purløg  -vilde urter

kr. 155,- 

 

Koldrøget laks 

Urtecreme - syltet fennikel - kørvel - sprøde chips

kr. 125,- 

 

Hovedretter

 

Farseret kylling fra Hopballemølle

Nye løg - løgpure - bergamotte gel - trøffel - sennepskorn - fermenteret asparges blanquette - tallerkensmækker

kr. 325,- 

 

Okse Steak Onglet

Sæsonens grønt - syltet sennepskorn - tallerkensmækker - Fermenteret pebersauce                

 kr. 345,-

Sæsones fisk                                      

Syltet fennikel - urter - muslinge sauce m. ørrederogn og purløg 

kr. 295,-         

                                                                                                                        

Dagens Ret                                                    

kr. 195,-                          

 

Dessert

 

Jordbær-ribs sorbet 

 Jordbær - hybenrose - namelaka - Grand Cru vanilje - maltolie - skovsyre - havre crumble - valle karamel 

kr. 135,-

                                                                                                                        

"Affogato"

 

Vanilleis lavet på hjemmelavet mascarpone - Kakao tuille - Espresso

kr. 145,-    

 

 

Sommer i Thy 

Koldrøget laks 

Urtecreme - syltet fennikel - kørvel - sprøde chips 

Okse Steak Onglet

Sæsonens grønt - syltet sennepskorn - tallerkensmækker - Fermenteret pebersauce                

 kr. 345,-

 

Bordbestilling:  

Eller du kan ringe på tlf.: 97951200