A la carte
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
Forretter
Skindstegt Torsk
Syltet græskar - græskarpure - muslingesauce - vadouvan-olie - ørredrogn
kr. 155,-
Selleri og Tempereret Kammusling
Syltet salatløg - ærteskud - biblomme-blomster - dildolie - hyldeblomst beurreblanc
kr. 155,-
Gulbede Tatar
Rygeostcreme - vadouvan-olie - sylt - sprød kål - sennepskorn - pinjekerner
urter - blomster - peberrod
kr. 155,-
Hovedretter
Iberico Presa og Bryst Af Gris
Kålterrine - fermenteret hvidløgspure - yuzu miso bbq - puffet gris -
syltet sennepskorn - tallerkensmækker - svineglace - ramsløgs-olie - løgaske
kr. 295,-
Ribeye Steak
Ristet kål - puré - syltet sennepskorn - tallerkensmækker - fermenteret pebersauce
kr. 375,-
Helstegt Fladfisk
Grillet kål - syltet gulerod - sort lime - urter - skummende hummersauce - urteolie
kr. 295,-
Dagens Ret
kr. 195,-
Dessert
Cremefraiche-is
Valnødde-crumble - æblepure - tuille - orange skovsyre - citronverbena - æblekaramel
Vaffel med brunet smør - yoghurtstøv
kr. 135,-
"Affogato"
Vanilleis lavet på hjemmelavet mascarpone - Kakao tuille - Espresso
kr. 145,-
Bordbestilling:
Eller du kan ringe på tlf.: 97951200