Søg efter indhold

A la carte

Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.

I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.

Vi har denne sommer valgt at prøve kræfter med et nyt koncept.
Dette koncept går ud på at vi har delt vores menukort op i flere punkter.

"Tapas a la Thy"
"Sæsonens specialitet"
"Gourmetmenu" og
"A la carte"

Alle disse retter kan krydses på kryds og tværs.

Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned


De tunge a la carte retter
 

Thinggaard gryde

Oksekød i kraftig sauce, råstegte kartofler                                           kr. 178,-

Tilkøb af salat                                                                                            kr. 20,-

 

300g Ribeye steak                                                                                    kr. 278,-

Håndskårne grove fritter, hjemmepisket bearnaise

 

Spørg betjeningen for dagens ret & sommerens friske fisk

Samt vores 

Tapas a la Thy

 

Vi laver også menuer til vegetarer og veganere og andre special menuer – forespørg venligst ved bordbestilling.

Velbekomme!