A la carte
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
Forretter
Rå rejer
Umodne ribs - Fermenteret fløde - klaret kærnemælk - dild - wasabi
kr. 125,-
Vesterhavsfangst
Ærter - syltet hvide asparges - kørvel - ærteskud - hyldeblomst beurreblanc
kr. 155,-
Pocheret hvideasparges
Håndpillde rejer - muslinge blanquette - yuzu - ørrederogn - purløg -vilde urter
kr. 155,-
Koldrøget laks
Urtecreme - syltet fennikel - kørvel - sprøde chips
kr. 125,-
Hovedretter
Farseret kylling fra Hopballemølle
Nye løg - løgpure - bergamotte gel - trøffel - sennepskorn - fermenteret asparges blanquette - tallerkensmækker
kr. 325,-
Okse Steak Onglet
Sæsonens grønt - syltet sennepskorn - tallerkensmækker - Fermenteret pebersauce
kr. 345,-
Sæsones fisk
Syltet fennikel - urter - muslinge sauce m. ørrederogn og purløg
kr. 295,-
Dagens Ret
kr. 195,-
Dessert
Jordbær-ribs sorbet
Jordbær - hybenrose - namelaka - Grand Cru vanilje - maltolie - skovsyre - havre crumble - valle karamel
kr. 135,-
"Affogato"
Vanilleis lavet på hjemmelavet mascarpone - Kakao tuille - Espresso
kr. 145,-
Sommer i Thy
Koldrøget laks
Urtecreme - syltet fennikel - kørvel - sprøde chips
&
Okse Steak Onglet
Sæsonens grønt - syltet sennepskorn - tallerkensmækker - Fermenteret pebersauce
kr. 345,-
Bordbestilling:
Eller du kan ringe på tlf.: 97951200