A la carte
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
Forretter
Saltet Nordatlantiske rejer
Syltede stikkelsbær - Fermenteret fløde - klaret kærnemælk - dild - wasabi
kr. 135,-
Tatar af okseinderlår
Grillet purløgs-jalapenos mayo - umodne ribs - sennepskorn - saltede mandler - peberrod - vilde urter
kr. 145,-
Koldrøget laks
Urtecreme - syltet fennikel - kørvel - sprøde chips
kr. 125,-
Hovedretter
Smørbagt Vesterhavsfangst
Glaserede gulerødder - bergamotte gel - syltede salatløg - sommerkål - fermenteret asparges sauce
kr. 325,-
Okse Steak Teres Major
Sæsonens grønt - syltet sennepskorn - Hønseblanquette med fermenteret peber og purløg
kr. 345,-
Helstegs fladfisk
Syltet fennikel - urter - muslinge sauce m. ørrederogn og purløg
kr. 345,-
Dagens Ret
kr. 195,-
Dessert
Havtorn Sorbet
Oolong marengs - hindbær - matcha - olie på Thy whiskey korn - tuille
kr. 135,-
"Affogato"
Vanilleis lavet på hjemmelavet mascarpone - Kakao tuille - Espresso
kr. 135,-
Sommer i Thy
Koldrøget laks
Urtecreme - syltet fennikel - kørvel - sprøde chips
&
Okse Steak Teres Major
Sæsonens grønt - syltet sennepskorn - Hønseblanquette med fermenteret peber og purløg
kr. 345,-
Bordbestilling:
Eller du kan ringe på tlf.: 97951200