A la carte
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
Forretter
Rå rejer
Fløde, stikkelsbær, dild, peberod, stikkesbær granité
135,-
Kammusling
Syltede bøgehatte, strandarve, tamari sauce, hasselnød
kr. 135,-
Tatar af okseinderlår fra grambogård
Grillet porre mayo, ribs, saltede mandler, friteret kål, karse
kr. 155,-
Hovedretter
Stegt svinebryst
Glaseret rødbeder, syltede rødbede bånd, syltet gran, fermenteret hvidløgspuré
rød shiso, svineglace, smørvendte petit kartofler
kr. 325,-
Steak af ribeye
Ristede svampe, kål, syltet sennepskorn, fermenteret pebersauce, smørvendte petit kartofler
kr. 345,-
Sæsonens fisk
Kål, broccoli, asparges, syltet fennikel, røget muslingsauce med dildolie,
ørredrogn, smørvendte petit kartofler
kr. 325,-
Dagens Ret
kr. 195,-
Dessert
Tonkabønne iscreme
Kirsebær, tørret yoghurt, saltet marengs, skovsyre
kr. 135,-
Brændtbrød med vaniljeiscreme
125,-
Kvædesorbet
Kombucha granité, chokolade nips, citron timian
135,-