A la carte
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
Forretter
Tatar af okseinderlår fra Grambogård
Grillet porre mayo, tyttebær, saltede mandler, palmekål,
Peberrod, karse, syltet sennepskorn
kr. 155,-
Pocheret helleflynder
Glaskål, syltet solbærblade, muslingesauce, solbærblad olie, ørredrogn
kr. 155,-
Grillet saltbagt selleri
Karamelliseret sellericreme, grønne oliven, syltede perleløg, vallesauce m gammelknas
kr. 135,-
Hamachi
Sesammayo, nashi pære, glaskål, Yuzu gel, ponzu, friske urter
Kr. 155,-
Hovedretter
Lammeryg & lammebryst bbq
Tørret morgenfrue, fermenteret løgpuré, grillet forårsløg,
Syltet gulebeder, tallerkensmækker, ramsløgsstøv,
Lammeglace m ramsløgsolie, vadouvan, stegte petit kartofler
kr. 325,-
Ribeye fra Grambogård
Ristet broccoli asparges, syltet sennepskorn, tallerkensmækker,
Fermenteret pebersauce, grove fritter
kr. 345,-
Vesterhavs fisk fra Fiskercompagniet Vorupør
Kål, syltet fennikel, krydderurter,
Muslinge sauce med urter og ørredrogn, petit stegte kartofler
kr. 325,-
Dagens Ret
kr. 195,-
Dessert
Sorbet af vilde blåbær
Syltede vildeblåbær, valle karamel, syltet gran, hasselnødder
fløde skilt med hasselnødde olie
kr. 135,-
Hvid chokolademousse
Pistacie, karamel, yuzu creme, tuille, havesyreis
kr. 135,-