A la carte
Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.
I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.
Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned
Forretter
Smørbagt Kulmule
Nye danske ærter - Syltede hvide asparges - Melde - Morgenfruer - Beurre Blanc - Ørredrogn - Purløg
kr. 155,-
Små tomater
Stracciatella - Syltede grønne tomater - Strandarve - Fermenteret tomatbouillon - Solbærblad olie
kr. 155,-
Nye danske kartofler
Nye danske ærter - Sylt - Fermenteret aspargessauce - Vilde urter
kr. 155,-
Hovedretter
Rosastegt Kalvemørbrad fra Grambogård
Grillede nye sommerløg - Glaserede gulerødder - Fermenteret løgpure - Syltede ramsløgskapers -
Tallerkensmækker - Kalveglace - Grillet purløgsolie - Nye danske kartofler - Urter
kr. 295,-
Ribeye Steak
Syltet sennepskorn - Broccoliasparges - Pebersauce - Grove fritter
kr. 375,-
Meunierestegt Fladfisk
Persillesauce - Grillet citron - Urter - Nye kartofler med urter
kr. 295,-
Dagens Ret
kr. 195,-
Dessert
Kærnemælks Is
Jordbær - Hyldeblomst gel - Kammerjunke crumble -
Skovmærke olie - Skovsyre - Blomster
kr. 135,-
Hindbærsorbet
Karamel creme fraiche - Sprød nougatine - Friske hindbær - Brunet smørvaffel med
citronskal - Skovsyre
kr. 145,-