Søg efter indhold

A la carte

 

Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.

I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.

Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned

Forretter

Bagt Kuller                                                                   

Grønkål - syltet fennikel - kørvel - dild - fennikel-olie - yuzu beurre blanc - ørredrogn 

kr. 155,-                                                  

 

Grillet Kammusling 

Syltet stikkelsbær - glaskål - hasselnødder - ponzu m. brunet smør - koriander 

kr. 155,-     

 

Saltbagt Selleri  

Grønne oliven - syltet perleløg - miso BBQ - skummende fermenteret aspargessauce 

kr. 155,- 

 

Hovedretter

Rosastegt Gråandebryst                                                                 

 

Rehydreret og glaseret rødbede - tragtkantareller - rosagrønkål - karameliseret jordskokke puré - aromatisk peber - rød mælde - brombær-glace

 

kr. 295,- 

 

Ribeye Steak                                                                        

Grillet kål - puré - syltet sennepskorn - kalveglace m. røget marv - fermenteret hvidløg - ramsløgsolie 

kr. 375,-                             

 

Helstegt Fladfisk                                      

Grillet kål - syltet gulerod - sort lime - urter - skummende hummersauce - urteolie 

kr. 295,-         

                                                                                                                        

Dagens Ret                                                    

kr. 195,-                          

 

Dessert

Tonkabønne-iscreme 

Syltet kirsebær - saltet marengs . tuille - rød skovsyre - friteret bao - yoghurtstøv 

kr. 135,-

                                                                                                                        

"Affogato"

 

Vanilleis lavet på hjemmelavet mascarpone - Kakao tuille - Espresso

kr. 145,-    

 

Bordbestilling:  

Eller du kan ringe på tlf.: 97951200