Søg efter indhold

Miniferie

Miniferie, forlænget weekend i Nordjylland

 

Tag en pause fra hverdagen. Slip væk fra arbejdet et par dage og tag på en forlænget weekend. Frisk hverdagen op med en skøn miniferie for 2 eller med børn på Hotel Thinggaard i Nordjylland.

Vi har mange variationer af ophold hos os. Hvad med et Spa-ophold til hele familien eller måske et luksus Gourmet-ophold

Udforsk vores hjemmeside for spændende ophold og tøv ikke med at kontakte os, hvis I finder noget interessant.

Miniferie min. 2 overnatninger

Kom og nyd en afslappende miniferie på Hotel Thinggaard i smukke Thy.

Opholdet inkluderer pr. person:

  • 2 x Overnatning
  • 2 x Lækker morgenbuffet
  • 2 x 2-retters gourmetmiddag (køkkenchefens valg)  

Pris pr. pers. i dobbeltværelse, hverdage fra kr. 1398,-
Pris pr. pers. i dobbeltværelse, fredage og lørdage fra kr. 1698,-
 

I perioder mere, priserne ændres efter udbud og efterspørgsel 
Tillæg for enkelt værelse kr. 250,- pr. dag

 

Bestil en miniferie

Miniferie med Jesperhus Blomsterpark

I Skandinaviens største blomsterpark er der fyldt med stauder, roser, alverdens sommerblomster, sukkulenter og kæmpe blomsterfigurer

 

Inkluderer pr. person:

  • 1 x entrebillet til Jesperhus Blomsterpark (30 min kørsel i egen bil)
  • 1 x 2-retters gourmetmenu, dag 1
  • 2 x overnatning
  • 2 x lækker morgenbuffet

Pris pr. pers. i dobbeltværelse, fra kr. 1499,- 
Børn under 12 år, i samme værelse fra kr. 749,-

I perioder mere, priserne ændres efter udbud og efterspørgsel.
Tillæg for enkelt værelse kr. 250,- pr. dag

Er det tid til Jesperhus?

Miniferie & aktiv ferie i Nationalpark Thy

Indenfor mindre end 10 km fra Hotel Thinggard i Nordjylland kan du stå ved kanten af Danmarks største vildmarkNationalpark Thy. Når du er gæst hos os, hjælper vi gerne med at finde lige præcis det, du ønsker til din miniferie i Nationalparken.

Aktiv Ferie på Hotel Thinggaard med besøg i Nationalpark Thy byder på oplevelser og udfordringer for enhver smag. Du kan komme omkring på mange forskellige måder. Skal det gå langsomt eller hurtigt? Holder du af udfordringer, eller vil du gerne tage det lidt med ro? Naturen giver næring til sjæl og sind på mange planer.

Området har mange kilometer stier. Du kan vælge en vandretur, hvor du kommer helt tæt på den smukke, varierede og særprægede natur og kan give dig god tid til at opleve livet på heden, i klitterne, i skoven, ved stranden eller ved søen. Kan du ikke nå hjem på en dag, kan du benytte en af shelterpladserne med bålplads.

Ønsker du at køre rundt i bil, er der mange gode muligheder for at parkere tæt på seværdighederne, og i ganske kort gå-afstand kan du se et spændende dyre- fugle- og planteliv. Med app’en, ‘Naturbasen‘, og via GPS på din mobil kan du på din vej rundt straks få at vide, hvilke dyr og planter du møder på din vej. Du kan se langt omkring fra fugle- og udkigstårne. Har du børn med på turen, kan de være aktive på en af skovlegepladserne.

Hvad med en ridetur? Følg stierne på et kort og kom langt omkring på en dag. Måske er det vejr til at bade, eller har du et ønske om selv at fange fisk til aftensmaden? Der er også mulighed for at få en fysisk aktiv Mountainbike-tur.

I Nationalpark Thy finder du det blide, det smukke, det voldsomme, det barske, det rolige, det kraftfulde og det helt særlige. Om du er på et kort eller langt ophold, om det er sommer eller vinter, får dine sanser rigeligt med indtryk, som du kan tage med hjem og glædes over længe.

Går du efter nogle faste holdepunkter på din tur, kan det være en idé at besøge et par af holdepunkterne på Snapseruten, som går fra Mors til Thy. Oplev de velduftende krydderurter på ruten og nyd et lækkert måltid, med egnsretter og kryddersnaps.

Eller hvad med at søge lykken som ravfisker? Måske finder du et stykke af havets guld. Nogle vil udfordre naturen med windsurfing i det verdensberømte Cold Hawaii på Vesterhavets kraftfulde bølger i Klitmøller, hvor du kan deltage, eller du kan være tilskuer.

Nationalpark Thy er et område på 244 km2, som strækker sig 55 km fra Hanstholm i nord til Agger i syd med en bredde på 5-12 km. Den blev oprettet i 2008, som den første af i alt fem nationalparker i Danmark. Parken rummer en stor variation af naturtyper, fra stenalderhavets kystskrænter, klitplantager med nåletræer til søer og vådområder.

Naturstyrelsen sørger sammen med mange andre interessenter for grundig information om Nationalparkens muligheder – målrettet de mange forskellige gæsters behov. Vær særligt opmærksom på gode kort og ruteforslag. Besøg evt. Nationalparkcenter Thy ved Stenbjerg Landingsplads.

En aktiv miniferie på Hotel Thinggaard er fuld af oplevelser for alle aldre.

Er det tid til naturoplevelser?