Søg efter indhold

Gourmet-ophold

Gourmet-ophold ved Nationalpark Thy i Jylland
Nomineret til Årets Bo & Spis i Den Danske Spiseguide 2023

"Alt i alt en uovertruffen delikat og helstøbt gourmetoplevelse, skabt af årstidens og lokalområdets bedste efterårsråvarer – en flot sammensat menu, der matchede de storslående naturomgivelser med nationalpark Thy og det brusende Vesterhav i baghaven. Æstetiske anretninger og spændende overraskelser var kendetegnende og gennemgående aftenen igennem."

Således skriver madanmelder og blogger "Madfilosofie" om hendes gourmet-oplevelse hos Hotel Thinggaard. 
Du kan læse hele anmeldelsen her

 

 

Trænger du til at forkæle dine smagsløg, så book et luksus gourmet-ophold på Hotel Thinggaard allerede i dag. Oplev Thy og slut en god dag af med en gourmet-oplevelse inspireret af Nationalpark Thy. Slap af i et af vores dejlige og komfortable værelser, og vågn op til en lækker morgenbuffet i den hyggelige atmosfære i Hotel Thinggaards restaurant. Det lyder som en god deal. 

 

Gourmet-ophold

  • 1 x valgfri økologisksaft fra Thy Økobær eller special-øl fra Thisted Bryghus 
  • 1 x 5 retters luksus gourmet-menu med indslag af lokale råvarer i vores hyggelige restaurant - efter køkkenchefens valg
  • 1 x overnatning i komfortabelt dobbeltværelse
  • 1 x Stor lækker morgenbuffet med kolde og lune retter 

Vores dygtige kokke skifter gourmet-menuen ca. hver 2. måned.
Se her hvad de har tryllet frem netop nu

Tilkøb evt. entre til Sydthy Kurbads wellness-område for kr. 205,- pr. person, prisen er incl. leje af håndklæder og badesko

Værelset er klar til tjek ind fra kl. 14.00 

 


" Michelin værdigt køkken og betjening. Fantastisk køkken og betjening. Der er virkeligt kælet for detaljerne både morgen og aften. Sydthy Kurbad var også en meget god oplevelse og så var der selvfølgelig strøm til bilen. "

De burde have haft en Michelin Stjerne ⭐

" Oplevelse i restauranten oversteg ALT, det var virkelig en god oplevelse at spise her. Super lækker mad og godt håndværk, lige fra kagen til kaffen, til den 3 retters menu og oplevelsen da tjeneren lavede vores irish coffee. TAK for en god fødselsdagsmiddag. "

Tilfreds kunde om luksus gourmet-opholdet

" Man skal komme til Hotel Thinggaard for maden. Vi fik fem retters gourmet menu, og alle retter var helt fantastiske. Alle retter var meget velsmagende, og der var rigelig mad. Virkelig god og venlig betjening. "

Man skal komme på Hotel Thinggaard for maden!

" Man skal langt mod vest for at finde Hotel Thinggaard, men oplevelsen her er absolut køreturen værd. Vi havde valgt et såkaldt gastronomisk ophold, og 5-retters menuen var bare kræs - virkelig velsmagende og spændende. Super venligt og kyndigt personale. Vi kommer gerne igen... "

Så rigeligt turen værd ⭐