Søg efter indhold

 Åben igen – dog er vi pålagt restriktioner  

Kurbadet åbner igen 28. maj - spa-ophold kan bookes fra 28.maj 
Det er muligt at komme i kurbadet på følgende tider i juli og august
Der kan bookes følgende tider
Mandag (i juli - Teenagedag 12-18 år sammen med voksen) kl. 12-16
Tirsdag-fredag kl. 12-16 og 16.30-20.30
Lørdag og søndag kl. 10-14 og 14.30- 18.30

Mad ud af huset kan bestilles uden begrænsninger 

Har du ændringer eller spørgsmål til en booking kan du sende en mail til os på info@hotelthinggaard.dk

  • Har du værdibevis, fra TAKE OFFER, DEAL.DK, SWEETDEAL, TRAVELDEAL eller SPOTDEAL – og udløber dette den 30. juni 2020, forlænger vi udløbsdatoen til den 18. december 2020, dog med nye perioder med tillæg: Hele juli og august, dele af september og uge 42 samt alle fredage og lørdage.

  • Du kan sende en mail til os med booking på info@hotelthinggaard.dk

  • Har du gavekort fra Hotel Thinggaard, der udløber, vil disse også blive forlænget til den 18. december 2020.

  • Har du gavekort / værdbeviser fra GoDream og Duglemmerdetaldrig.dk, skal du kontakte dem direkte. Du kan fortælle at vi vil forlænge indløsningsperioden til den 18. december 2020.

  • Har du et arrangement på hotellet eller har du bestilt ”Mad ud af huset” og har spørgsmål til dette, eller vil bestille, kan du sende en mail til os på info@hotelthinggaard.dk eller du kan ringe til os på 97 95 12 00

Venlig hilsen
Maj-brit og Michael

Book et værelse på Hotel Thinggaard

Book et værelse Ring 97 95 12 00

Vi tilbyder også

Gourmet restaurant

Mad ud af huset

Selskaber

Kursus eller møde

Alle muligheder lige ved hånden

Med et ferieophold på Hotel Thinggaard får du muligheden for, at samle flere oplevelser på ét sted. Om du vil forkæle krop og sjæl med afslapning og velvære, blæses igennem på de store vidder i en af Danmarks nationalparker eller dyrke sport i naturskønne omgivelser, er Hotel Thinggaard centrum for det hele.

IMG_7734_massage.jpg

Sydthy Kurbad

Hvis du leder efter den uovertrufne spa- og wellness-oplevelse, er Sydthy Kurbad stedet. Hotel Thinggaard og Sydthy Kurbad samarbejder om, at give vores gæster en tiltrængt pause fra hverdagen, når de tages med på en rejse gennem foryngende behandlinger og uforglemmelige fornøjelser, som vækker sanserne og renser sjælen. Det udsøgte Kurbad tillader sine gæster, at træde ind i en verden af luksuriøs oplivning.

Golfmaend_x3.jpg

Sydthy Golf

Er du til mere til duften af nyslået græs, den herlige lyd det giver når bolden rammes perfekt og jagten på den evige mulighed for, at lave et legendarisk hole-in-one, er det oplagt at benytte dig af vores Golfophold. I samarbejde med Sydthy Golfklub tilbyder vi et ophold, hvor du kan skifte dagligdagens lyde af ringende telefoner ud med lyden af golf; vinden og fuglene.

Taerskning_m_plejl.jpg

Nationalpark Thy

Hotel Thinggaard formidler guidede ture i en af Danmarks mest værdifulde og enestående naturområder –Nationalpark Thy. Oplev ærefrygten over den uberørte natur, de frodige landskaber og naturens mangeartede lyde.