Søg efter indhold

Thinggaards Luksus-buffet

"Thinggaards Luksus-Buffet"

Her på Hotel Thinggaard er vi meget inspirerede af den vilde natur i Nationalpark Thy. Derfor har vi hentet vildmarken ind i huset og konverteret den til en lækker buffet.

Vores buffeter er især populære, når det drejer sig om lidt mere afslappede selskaber. Når gæsterne selv skal hente maden, giver det nemlig rig mulighed for at hilse på og snakke med nogen, de ikke lige sidder til bords med. Desuden giver det dine gæster mulighed for, at sammensætte deres tallerken så den er nøjagtig som de ønsker den.

Se menukortet herunder og opdag, at buffeten er sammensat så der er noget for enhver smag.

Velbekomme!

Menu

Varmrøget laks signatur fra Fiskercompagniet i Vorupør

Urtecreme - syltet fennikel  – sprød frisse´- kørvel

Bresaola - tørret oksekølle

Trøffelcreme – Ravflager - syltede rødløg – saltede mandler – vilde urter

Cremet Skaldyrssalat

Håndpillede rejer - krebs - asparges – skaldyrsdressing - dild

 

Rosastegt kalvefilet

Langtidsbraiseret mør gris med timian og hvidløg

Små ristede kartofler

Kraftig kalvesky med trøffel

Marineret bulgursalat 
syltede tomater - sennepsvinagrette - feta - urter 

Sæsonens spændende grønne sprøde salat
(Skifter efter årstiden)

krydderurtedressing

 

Ostebræt med to specialiteter fra Thise Mejeri

Bærsylt  – søde druer - rugkiks

 

Havtornkage

Chokoladebund - havtornmousse - havtorngelé - bær - crunch 

 

Serveres med rustikke landbrød og smør


Kr. 389,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 20. couverter)


Kr. 448,- pr couvert, på hotellet
(Min.20 couverter)


Ønskes ovenstående til 10 – 20 personer tillægges kr. 45,- pr. couvert


Der tages forbehold for prisændringer