Thinggaards Luksus-buffet
"Thinggaards Luksus-Buffet"
Her på Hotel Thinggaard er vi meget inspirerede af den vilde natur i Nationalpark Thy. Derfor har vi hentet vildmarken ind i huset og konverteret den til en lækker buffet.
Vores buffeter er især populære, når det drejer sig om lidt mere afslappede selskaber. Når gæsterne selv skal hente maden, giver det nemlig rig mulighed for at hilse på og snakke med nogen, de ikke lige sidder til bords med. Desuden giver det dine gæster mulighed for, at sammensætte deres tallerken så den er nøjagtig som de ønsker den.
Se menukortet herunder og opdag, at buffeten er sammensat så der er noget for enhver smag.
Velbekomme!
Menu
Varmrøget laks signatur fra Fiskercompagniet i Vorupør
Urtecreme - syltet fennikel – sprød frisse´- kørvel
Bresaola - tørret oksekølle
Trøffelcreme – Ravflager - syltede rødløg – saltede mandler – vilde urter
Cremet Skaldyrssalat
Håndpillede rejer - krebs - asparges – skaldyrsdressing - dild
Rosastegt kalvefilet
Langtidsbraiseret mør gris med timian og hvidløg
Små ristede kartofler
Kraftig kalvesky med trøffel
Marineret bulgursalat
syltede tomater - sennepsvinagrette - feta - urter
Sæsonens spændende grønne sprøde salat
(Skifter efter årstiden)
krydderurtedressing
Ostebræt med to specialiteter fra Thise Mejeri
Bærsylt – søde druer - rugkiks
Havtornkage
Chokoladebund - havtornmousse - havtorngelé - bær - crunch
Serveres med rustikke landbrød og smør
Kr. 389,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 20. couverter)
Kr. 448,- pr couvert, på hotellet
(Min.20 couverter)
Ønskes ovenstående til 10 – 20 personer tillægges kr. 45,- pr. couvert
Der tages forbehold for prisændringer