Søg efter indhold

Stegebuffet

På Hotel Thinggaard sætter vi en ære i at servere velsmagende kvalitetsmad mad for vores gæster. Herunder kan du se vores forskellige forslag, til et velanrettet stegebord med tilbehør. Du kan se vores generelle bestillingsbetingelser i menuen i højre hjørne.

Velbekomme!



Stegebuffet 1

Marineret kyllingefilet

Langtidsstegt honningskinke

Sæsonens spændende grønne salat
med bær, saltet mandler, sprøde grøntsager og frugter

Grøn krydderurtedressing

Italiensk pastasalat

med basilikumpesto, feta, små tomater,

syltede rødløg og frisk spinat.

Små smørristede kartofler med krydderurter

Cremet dijonsauce med estragon

 

A kr. 228,- pr. couvert ud af huset

(Min.20 couverter)

 

A kr. 248,- pr couvert, på hotellet

 (Min.20 couverter)

Ønskes ovenstående til 10 - 20 couverter tillægges kr. 45,- pr. couvert

 

Stegebuffet 2

Rosastegt kalveculotte

Fyldt svinemørbrad

Krydder-flødeost, friske urter, tørret landskinke

Sæsonens spændende grønne salat
 med bær, saltet mandler,

Sprøde grøntsager og frugter

Grøn krydderurtedressing

Cremet broccoli - spidskål salat

Med tranebær, sprøde kerner, ristet bacon

Kartoffel-porrekage
 med mozzarella og urter

Små smørristede kartofler med friske krydderurter

Fermenteret pebersauce

 

A kr. 268- pr. couvert ud af huset

(Min.20 couverter)

 

A kr. 288,- pr couvert, på hotellet

 (Min.20 couverter)

Ønskes ovenstående til 10 - 20 couverter tillægges kr. 45,- pr. couvert

Der tages forbehold for prisændringer oktober 2023