Buffet - Tapas
Nyd den skønne tapas buffet på Hotel Thinggaard
Vores tapas buffet er sammensat af nogle af de bedste råvarer, hvoriblandt vi har lokale råvarer fra Thy. Nedenfor kan I blive fristet af tapas buffeten, som vi anbefaler både til reception, fødselsdage, komsammen og afslappede aftener.
Lækker buffet til festlige lejligheder
På Hotel Thinggaard serverer vi lækre buffeter til enhver festlig lejlighed. Vores buffeter er især populære for den kvalitetsbevidste gæst, der vægter et varieret udvalg, gode råvarer og lokal forankring, højt.
Vores buffeter er især velegnede til de lidt mere afslappede selskaber, hvor gæsterne selv kan vælge og hente maden, og derved får snakket med dem de ikke lige sidder til bords med.
Vores buffeter er sammensat, så der er noget for enhver smag.
Velbekomme!
Tapas-Buffet
Varmrøget laks fra Fiskercompagniet Vorupør
Purløgscreme - syltede fennikel - dild
Tørret skinke fra Grambogård
Rygeostcreme - oliven – saltet mandler
Røget Vesterhavstorsk
Syrnet fløde - ørredrogn – urter – frissé´
Spansk bresaola
Trøffelcreme – gammelknas - syltede rødløg - sprøde chips
Krydret vildtpølser fra Nationalpark Thy
Aioli – baslikumpesto -syltede små tomater
Lune små frikadeller
med haydari dip
Små tærter
Bacon – hytteost – kartofler – krydderurter
Sæsonens grønne salat
Sprøde urter – grønt – bær
med syrlig sennepsvinagrette
Oste fra Thise Mejeri
Kompot – mandler – søde abrikoser
Sprøde kiks
Chokoladekage
Chokoladeganache – bær - hasselnøddecrunch
Buffeten serveres med udvalg i spændende brød og smør.
Kr. 328,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 20 couverter)
Kr. 398,- pr couvert, på hotellet
(Min.20 couverter)
Ønskes ovenstående til 10-20 personer tillægges kr. 45,- pr. couvert
Dog altid min. 10 personer
Der tages forbehold for prisændringer.