Buffet - Nr. 1
"Buffet nr. 1"
Her på Hotel Thinggaard er vi meget inspirerede af den vilde natur i Nationalpark Thy. Derfor har vi hentet vildmarken ind i huset og konverteret den til en lækker buffet.
Vores buffeter er især populære, når det drejer sig om lidt mere afslappede selskaber. Når gæsterne selv skal hente maden, giver det nemlig rig mulighed for at hilse på og snakke med nogen, de ikke lige sidder til bords med. Desuden giver det dine gæster mulighed for, at sammensætte deres tallerken så den er nøjagtig som de ønsker den.
Se menukortet herunder og opdag, at buffeten er sammensat så der er noget for enhver smag.
Velbekomme!
Menu
Varmrøget laks fra Fiskercompagniet i Vorupør
Urtecreme - syltet fennikel – ørredrogn – sprød frisse´- rugbrødschips
Røget krondyr fra Nationalpark Thy
Trøffelcreme – gammelknas - syltede rødløg – saltede mandler – vilde urter
Skaldyrssalat
Jomfruhummer – håndpillede rejer – kammusling - krebs
Asparges – urtecreme - dild
Rosastegt kalvemørbrad fra Grambogård
Lam fra Grambogård med frisk timian og hvidløg
Kartoffel-porrekage
med mozzarella og urter
Kraftig kalveglace med fermenteret hvidløg
Grillet broccoliasparges
yoghurt-dressing, sprøde cashewnødder – citron - karse
Sæsonens spændende grønne sprøde salat
(Skifter efter årstiden)
krydderurtedressing
Oste fra Thise Mejeri
Kompot – mandler – søde abrikoser
Sprøde kiks
Havtornkage
Havtorngel - hvidchokolade/havtorn-mousse - chokoladebund -
Bær – chokolade-sne
Serveres med rustikke landbrød og syrlig smør
Kr. 358,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 20 couverter)
Kr. 428,- pr couvert, på hotellet
(Min.20 couverter)
Ønskes ovenstående til 10 – 20 personer tillægges kr. 45,- pr. couvert
Dog altid min. 10 personer
Der tages forbehold for prisændringer