Søg efter indhold

Buffet - Nr. 1

"Buffet nr. 1"

Her på Hotel Thinggaard er vi meget inspirerede af den vilde natur i Nationalpark Thy. Derfor har vi hentet vildmarken ind i huset og konverteret den til en lækker buffet.

Vores buffeter er især populære, når det drejer sig om lidt mere afslappede selskaber. Når gæsterne selv skal hente maden, giver det nemlig rig mulighed for at hilse på og snakke med nogen, de ikke lige sidder til bords med. Desuden giver det dine gæster mulighed for, at sammensætte deres tallerken så den er nøjagtig som de ønsker den.

Se menukortet herunder og opdag, at buffeten er sammensat så der er noget for enhver smag.

Velbekomme!

Menu

Varmrøget laks fra Fiskercompagniet i Vorupør

Urtecreme - syltet fennikel – ørredrogn – sprød frisse´- rugbrødschips

Røget krondyr fra Nationalpark Thy

Trøffelcreme – gammelknas - syltede rødløg – saltede mandler – vilde urter

Skaldyrssalat

Jomfruhummer – håndpillede rejer – kammusling - krebs

Asparges – urtecreme - dild

 

Rosastegt kalvemørbrad fra Grambogård

Lam fra Grambogård med frisk timian og hvidløg

Kartoffel-porrekage
 med mozzarella og urter

Kraftig kalveglace med fermenteret hvidløg

Grillet broccoliasparges
yoghurt-dressing, sprøde cashewnødder – citron - karse

Sæsonens spændende grønne sprøde salat
(Skifter efter årstiden)

krydderurtedressing

 

Arla unika oste

Søde abrikoser – bærsylt – sprøde kiks

Havtornkage

Havtorngel - hvidchokolade/havtorn-mousse - chokoladebund -

Bær – chokolade-sne

 

Serveres med rustikke landbrød og syrlig smør


Kr. 358,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 20 couverter)


Kr. 428,- pr couvert, på hotellet
(Min.20 couverter)


Ønskes ovenstående til 10 – 20 personer tillægges kr. 45,- pr. couvert
Dog altid min. 10 personer


Der tages forbehold for prisændringer