Buffet - "Fuld Gas"
"Fuld Gas" Buffet
Her på Hotel Thinggaard er vi meget inspirerede af den vilde natur i Nationalpark Thy. Derfor har vi hentet vildmarken ind i huset og konverteret den til en lækker buffet.
Vores buffeter er især populære, når det drejer sig om lidt mere afslappede selskaber. Når gæsterne selv skal hente maden, giver det nemlig rig mulighed for at hilse på og snakke med nogen, de ikke lige sidder til bords med. Desuden giver det dine gæster mulighed for, at sammensætte deres tallerken så den er nøjagtig som de ønsker den.
Se menukortet herunder og opdag, at buffeten er sammensat så der er noget for enhver smag.
Velbekomme!
Menu
Salat med jomfruhummer, urter og sprødt
Røget landskinke
Tomatchutney - grønne urter
Hjemmerøget torsk
Med syrlig agurk og brændt rug
Carpaccio af røget oksekølle fra Gården Gyrup i Nationalpark Thy
Hybenchutney-salat-rugbrødskrans
Rosastegt dyrekølle fra Thy
Marineret oksemørbrad
Ristede svampe med brændte mandler
Kartoffel galette
Trøffelsauce
Salat med sorte bønner med ristede perleløg og rosenkål
Blandede sprøde grønne salater
Hjemmelavet krydderurtedressing
Osteanretning med oste fra Thise Mejeri
Thybo-ost, Vesterhavs-ost og Blå Kornblomst
Behørigt garniture
Due -chokokage
Mørk chokoladebund med ristede nødder og lys chokolademousse
Til buffeten serveres rustikke landbrød og smør
Kr. 348,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 20 couverter)
Kr. 398,- pr couvert, på hotellet
(Min.20 couverter)
Ønskes ovenstående til 10 – 20 personer tillægges kr. 30,- pr. couvert
Dog altid min. 10 personer
Der tages forbehold for prisændringer