Søg efter indhold

Buffet - "Fuld Gas"

"Fuld Gas" Buffet

Her på Hotel Thinggaard er vi meget inspirerede af den vilde natur i Nationalpark Thy. Derfor har vi hentet vildmarken ind i huset og konverteret den til en lækker buffet.

Vores buffeter er især populære, når det drejer sig om lidt mere afslappede selskaber. Når gæsterne selv skal hente maden, giver det nemlig rig mulighed for at hilse på og snakke med nogen, de ikke lige sidder til bords med. Desuden giver det dine gæster mulighed for, at sammensætte deres tallerken så den er nøjagtig som de ønsker den.

Se menukortet herunder og opdag, at buffeten er sammensat så der er noget for enhver smag.

Velbekomme!

Menu

Salat med jomfruhummer, urter og sprødt

Kammerskinke fra Tican
Tomatchutney - grønne urter 

Hjemmerøget torsk
Med syrlig agurk og brændt rug

Carpaccio af røget oksekølle fra Gården Gyrup i Nationalpark Thy
Hybenchutney-salat-rugbrødskrans

Rosastegt dyrekølle fra Thy

Marineret oksemørbrad
Ristede svampe med brændte mandler
Kartoffel galette

Trøffelsauce
Salat med sorte bønner med ristede perleløg og rosenkål
Blandede sprøde grønne salater
Hjemmelavet krydderurtedressing

Osteanretning med oste fra Thise Mejeri
Thybo-ost, Vesterhavs-ost og Blå Kornblomst

Behørigt garniture 

Due -chokokage
Mørk chokoladebund med ristede nødder og lys chokolademousse

Til buffeten serveres rustikke landbrød og smør


Kr. 298,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 20 couverter)


Kr. 328,- pr couvert, på hotellet
(Min.20 couverter)


Ønskes ovenstående til 10 – 20 personer tillægges kr. 25,- pr. couvert
Dog altid min. 10 personer


Der tages forbehold for prisændringer