Buffet - Den Danske
Nyd den gode danske buffet på Hotel Thinggaard
Danmark er kendt for god mad og hygge omkring måltidet. Grundlaget for maden er ofte de fødevarer, der lader sig fange, samle eller dyrke i landet. Som du vil se i nedenstående menu, har vi bibeholdt den danske madtradition i vores Gode Danske buffet – dog uden at gå på kompromis med nytænkning.
Lækker buffet til festlige lejligheder
På Hotel Thinggaard serverer vi lækre buffeter til enhver festlig lejlighed. Vores buffeter er især populære for den kvalitetsbevidste gæst, der vægter et varieret udvalg, gode råvarer og lokal forankring, højt.
Vores buffeter er især velegnede til de lidt mere afslappede selskaber, hvor gæsterne selv kan vælge og hente maden, og derved får snakket med dem de ikke lige sidder til bords med.
Vores buffeter er sammensat, så der er noget for enhver smag.
Velbekomme!
Den Danske Buffet - Menu
Pandestegt fiskefilet
Hertil remoulade og citron
Tartelet med hjemmelavet høns i asparges
Rejeanretning
Anrettes med æg og mayonnaise
Hjemmelavede frikadeller
Med lun rødkål
Glaseret landskinke
Flødebagte kartofler med urter
Kålsalat
Mixed grøn salat
Hjemmelavet dressing
Citronfromage
Pyntes med pisket flødeskum
Til buffeten serveres flutes og rugbrød samt smør
Kr. 288,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 20 couverter)
Kr. 328,- pr couvert, på hotellet
(Min.20 couverter)
Ønskes ovenstående til 10-20 personer tillægges kr. 30,- pr. couvert
Dog altid min. 10 personer
Der tages forbehold for prisændringer.