Søg efter indhold

Buffet - Tapas

Nyd den skønne tapas buffet på Hotel Thinggaard

Vores tapas buffet er sammensat af nogle af de bedste råvarer, hvoriblandt vi har lokale råvarer fra Thy. Nedenfor kan I blive fristet af tapas buffeten, som vi anbefaler både til reception, fødselsdage, komsammen og afslappede aftener.

Lækker buffet til festlige lejligheder

På Hotel Thinggaard serverer vi lækre buffeter til enhver festlig lejlighed. Vores buffeter er især populære for den kvalitetsbevidste gæst, der vægter et varieret udvalg, gode råvarer og lokal forankring, højt.

Vores buffeter er især velegnede til de lidt mere afslappede selskaber, hvor gæsterne selv kan vælge og hente maden, og derved får snakket med dem de ikke lige sidder til bords med.

Vores buffeter er sammensat, så der er noget for enhver smag.

Velbekomme!

 

 

Tapas-Buffet

 

Varmrøget laks signatur fra Fiskercompagniet Vorupør

Urtecreme - syltede fennikel - kørvel

 

Tørret Serano skinke 

Oliven – saltet mandler

 

Rørt Vesterhavsfisk

Skaldyrsdressing - håndpillede rejer– karse 

 

Grillet Rokkedahl kylling

Bær - artiskok - humus - Cashewnødder

 

Spændende Italienske pølser 

Aioli - syltede rødløg - frissé  

 

Små krydder frikadeller

Marineret bulgursalat - syltede tomater 

Ostebræt med 2 specialiteter fra Thise Mejeri

bærkompot  – søde druer

 

Chokoladekage

Chokoladeganache – bær - hasselnøddecrunch

 

Buffeten serveres med udvalg i spændende brød og smør.

 

 

Kr. 349,- pr. couvert, ud af huset 

(Min. 20 couverter)


Kr. 398,- pr couvert, på hotellet

(Min.20 couverter)


Ønskes ovenstående til 10-20 personer tillægges kr. 45,- pr. couvert


Der tages forbehold for prisændringer.