Søg efter indhold

Buffet - Den Danske

Nyd den gode danske buffet på Hotel Thinggaard

Danmark er kendt for god mad og hygge omkring måltidet. Grundlaget for maden er ofte de fødevarer, der lader sig fange, samle eller dyrke i landet. Som du vil se i nedenstående menu, har vi bibeholdt den danske madtradition i vores Gode Danske buffet – dog uden at gå på kompromis med nytænkning.

Lækker buffet til festlige lejligheder

På Hotel Thinggaard serverer vi lækre buffeter til enhver festlig lejlighed. Vores buffeter er især populære for den kvalitetsbevidste gæst, der vægter et varieret udvalg, gode råvarer og lokal forankring, højt.

Vores buffeter er især velegnede til de lidt mere afslappede selskaber, hvor gæsterne selv kan vælge og hente maden, og derved får snakket med dem de ikke lige sidder til bords med.

Vores buffeter er sammensat, så der er noget for enhver smag.

Velbekomme!

 

Den Danske Buffet - Menu

 

Pandestegt fiskefilet 
Hertil remoulade og citron

Tartelet med hjemmelavet høns i asparges

Rejeanretning
Anrettes med æg og mayonnaise



Hjemmelavede frikadeller
Med lun rødkål
Glaseret landskinke
Flødebagte kartofler med urter

Kålsalat 
Mixed grøn salat 
Hjemmelavet dressing

Citronfromage 
Pyntes med pisket flødeskum


Til buffeten serveres flutes og rugbrød samt smør

Kr. 288,- pr. couvert, ud af huset 

(Min. 20 couverter)


Kr. 328,- pr couvert, på hotellet

(Min.20 couverter)


Ønskes ovenstående til 10-20 personer tillægges kr. 30,- pr. couvert

Dog altid min. 10 personer 
Der tages forbehold for prisændringer.