Søg efter indhold

Buffet - Tapas

Nyd den skønne tapas buffet på Hotel Thinggaard

Vores tapas buffet er sammensat af nogle af de bedste råvarer, hvoriblandt vi har lokale råvarer fra Thy. Nedenfor kan I blive fristet af tapas buffeten, som vi anbefaler både til reception, fødselsdage, komsammen og afslappede aftener.

Lækker buffet til festlige lejligheder

På Hotel Thinggaard serverer vi lækre buffeter til enhver festlig lejlighed. Vores buffeter er især populære for den kvalitetsbevidste gæst, der vægter et varieret udvalg, gode råvarer og lokal forankring, højt.

Vores buffeter er især velegnede til de lidt mere afslappede selskaber, hvor gæsterne selv kan vælge og hente maden, og derved får snakket med dem de ikke lige sidder til bords med.

Vores buffeter er sammensat, så der er noget for enhver smag.

Velbekomme!

 

 

Tapas-Buffet

 

Varmrøget laks fra Fiskercompagniet Vorupør

Purløgscreme - syltede fennikel - dild

 

Tørret skinke fra Grambogård

Rygeostcreme - oliven – saltet mandler

 

Røget Vesterhavstorsk

Syrnet fløde - ørredrogn – urter – frissé´

 

Spansk bresaola

Trøffelcreme – gammelknas - syltede rødløg - sprøde chips

 

Krydret vildtpølser fra Nationalpark Thy

Aioli – baslikumpesto -syltede små tomater

 

Lune små frikadeller

med haydari dip

 

Små tærter

Bacon – hytteost – kartofler – krydderurter

 

Sæsonens grønne salat

Sprøde urter – grønt – bær

 med syrlig sennepsvinagrette

 

Arla unika oste

Kompot – mandler – søde abrikoser

Sprøde kiks

 

Chokoladekage

Chokoladeganache – bær - hasselnøddecrunch

 

Buffeten serveres med udvalg i spændende brød og smør.

Kr. 328,- pr. couvert, ud af huset 

(Min. 20 couverter)


Kr. 398,- pr couvert, på hotellet

(Min.20 couverter)


Ønskes ovenstående til 10-20 personer tillægges kr. 45,- pr. couvert

Dog altid min. 10 personer 
Der tages forbehold for prisændringer.