Regional Madkultur
På Hotel Thinggaard er vi stolte af, at være medlem af Regional Madkultur Thy-Mors. Konceptet er enkelt; lokale råvarer fra Limfjordslandet og bæredygtig kvalitet. Foreningen er stiftet i 2013 og arbejder for at styrke tilgængeligheden og synligheden af de regionale fødevarer i Thy og på Mors.
Regional madkultur i Thy og på Mors
Forestil dig frisk fisk direkte fra Vesterhavet, skaldyr netop trukket op af Limfjorden og de vilde urter, nænsomt udvalgt og plukket fra den vilde natur i Nationalpark Thy. Regionen råder over de optimale forhold for dyr og planter – og det kan mærkes på kvaliteten.
Culinary Heritage
Regional Madkultur Thy-Mors er medlem af det internationale netværk Culinary Heritage, der blev oprettet i 1995 som et samarbejde mellem Sydøst Skåne og Bornholm. Missionen indebærer, at gøre det mere gennemskueligt for forbrugere og turister, at finde steder hvor de kan nyde mad, som er baseret på lokale råvarer. Som turist kan man altid holde øje med logoet -kokkehuen med kniv og gaffel- der signalerer at det pågældende sted sælger lokale specialiteter. Hvis du følger ovenstående link, vil du finde en oversigt over producenter og spisesteder. Du kan også finde opskrifter på forskellige egnsretter.