Søg efter indhold

Om hotellet

Her kan du læse nærmere om Hotel Thinggaard og vores ‘naboer’. Vi  er beliggende i Hurup Thy, 30 km fra havnebyen Thisted. Hotellet drives af Michael Thinggaard Madsen og Maj-brit Christensen , vi er en del af kæden Small Danish Hotels – et samarbejde mellem selvstændige kroer og hoteller i hele danmark. Se mere på www.smalldanishhotels.dk. Hotellet råder over 32 værelser der alle har bad, gratis internet og kabel-tv. Se vores video herunder for at få et indblik hvad Hotel Thinggaard kan tilbyde dig.

Luksus, afslapning og gode oplevelser

 

Hotel Thinggard tilbyder dig muligheden for, at kombinere luksus og afslapning med storslåede oplevelser i den majestætiske og vilde natur i Nationalpark Thy. Vesterhavets vilde brusen og Limfjordens mere stille vige.

Vi tilbyder flere forskellige typer af ophold, b.la. Wellnessophold, Golfophold, Weekendophold, Gourmetophold, aktive ferier og mini-ferier. Hotel Thinggaard er en ultimativ destination for oplevelser i Nordjylland.

Elbil - Ladestation 

Hos os kan du oplade din elbil, vi har ladestander fra EVbox. Type 2 stik.  Du skal blot henvende dig i receptionen og få udleveret et "lade-kort" der afregnes pr. kwh. Derudover har Eon 6 ladere på vores p-plads, hvoraf den ene er lynlader. Gæster der ikke bor på hotellet skal også være velkommen.  

 

Hund på hotellet 

Vi har værelser, hvor det er muligt at medbringe hund, der skal gives besked ved booking. Det koster kr. 300,- pr. hund pr. overnatning. Hunde må ikke være i vores restaurant og selskabslokaler - eneste undtagelse er førerhunde.   

Læs mere om vores interessante naboer og samarbejdspartnere

 

I umiddelbar nærhed af Hotel Thinggaard, har vi op til flere interessante naboer, oplev blandt andet:

 

Nationalpark Thy

 

Nationalpark Thy er Danmarks største vildmark og udgør et 24.370 ha stort område. Vi tilbyder guidede ture gennem klitplantager, smukke søer og de store vidder – med fare for at blive blæst godt igennem.  Læs mere om Nationalpark Thy

 

Sydthy Kurbad

 

Sydthy Kurbad er lig med rendyrket luksus, velvære og forkælelse. De råder blandt andet over en udendørs kurbadshave, oplevelsesbruser, infrarød kabine, stort massagebassin og fire saunaer. Læs mere om Sydthy Kurbad

 

Sydthy Golfklub

 

Få en god oplevelse i Sydthy Golfklub.  Spil golf på den smukke 18 hullers naturbane, der snor sig imellem rigt planteliv og idylliske anlagte søer.  Gå også en runde på Par3 banen som er en pay and play bane. Læs mere om Sydthy Golfklub