Søg efter indhold

A la carte vinter 2020

 

Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.

I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.

Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned

Forretter

 

Pocheret Kuller

Karamelliseret jordskokkepuré, ristet jordskokke, syltet glaskål, kajserhat crudité, sprød tapioka og fiske fumêt med urte olie

Kr. 118,-

 

Rørt oksetatar

Tatar sauce, syltede løg, sprød rugbrød, kapers
kr. 118,-

Hotellets Hummerbisque

Ristet Vesterhaws fisk, blomkålscruditè, estragonolie og crouton          

Forret
kr. 118,-

Hovedret
kr. 198,-

 

Hovedretter 

 

Steak af Ribeye

Grove fritter, forårsgrønt og hjemmepisket bearnaise
kr. 298,-

 

Glaseret Oksespidsbryst

Karamelliseret løgpuré med fermenteret hvidløg, saltbagt kålrabi, grillede syltede løg, peberrod og kraftig okseglace 
kr. 238,- 

 

Thinggaardgryde

Oksekød i kraftig sauce, kartofler
Kr. 198,-

 

Tilkøb af salat

kr. 20,-

 

Dagens friske Vesterhaws svømmer

Frisk fra Kyst, spørg betjeningen

kr. 198,-

 

Dessert 

 

Matcha iscreme

Agurkeparisienne, yuzucreme, thaibasilikum, matchamarengs og kornblomst

kr. 98,-

 

Havtorn-chokolade iscreme

Ristet krydderkage, karamel-chokoganache, havtorncreme, sprød tuille og skovsyre

kr. 98,-

 

Glaseret Æblekage

Youghurtsorbet, yopol, ymersiphon og syltet æble

kr 98,-

 

Send os en besked