Søg efter indhold

Julegave til hende

Inspiration & julegaveideer

Det er altid en udfordring at finde julegaver til hende, men hvad med lidt personlig forkælelse? Hotel Thinggaard tilbyder masser af gode julegaveideer til hende. Uanset om det er julegaven til din mor, kæreste eller veninde du søger – så er forkælelse en garanti her!

Med et gavekort i julegave til Hotel Thinggaard giver du årets julegave, som med altid vækker stor begejstring! Vi tilbyder forkælelse i form af Wellness & Gourmet som helt sikkert vil være den bedste julegaveide til hende – her er noget for alle. Der er ikke noget bedre end at give den man holder af lidt forkælelse, vel?

Årets julegave til hende:

.. og meget andet

Personlig julegave til kæresten - Årets julegaveide 

De fleste mænd vil gerne forkæle deres kærester med en personlig julegave til hende. Men det er ofte svært at finde den perfekte gave! Er der noget bedre og mere personligt end et lækkert Wellness ophold, hvor hun rigtig kan få slappet af – skræddersyet efter hendes behov?

Vi garanterer – det er den bedste julegaveide til hende. Vi tilbyder forkælelse af alle sanser – hun vil elske dig for det!

Personlig julegave/julegaveideer til hende, kæresten, eller veninden – Hotel Thinggaard, Gavekort

Læs mere om Wellness ophold

DEN BEDSTE JULEGAVE – ER ET GAVEKORT TIL HOTEL THINGGAARD

Søger du en personlig julegave til kæresten, din mor, din veninde? Så er et gavekort til Hotel Thinggaard en sikker vinder!

Ring venligst og bestil på tlf: +45 97 95 12 00, send os en mail på: info@hotelthinggaard.dk eller udfyld kontaktformularen.

Gavekort har en gyldighed på 3 år fra udstedelsesdato. Gavekortet udstedes på min. 200 kr.