Søg efter indhold

Påskebuffet i restaurant

Skærtorsdag 17. april fra kl. 12:00

Langfredag 18. april fra kl. 12:00

Påskedag 20. april fra kl. 12:00


Påskens sildebord

Marineret sild
Pouls forårssild – kryddersild – stegte sild

Cremet karrysalat med æg
Æbler – kapers – løg

Smilende æg med håndpillede rejer
Mayonnaise – karse

Varmrøget laks fra Fiskercompagniet i Vorupør
Syltede fennikel – urtecreme – friseé

Tørret landskinke
Syrlig æblesalat – saltede mandler – Thybo flager

Pandestegt rødspætte
Remoulade – citron

Tarteletter
Hønsekød i asparges

Lun leverpostej
Sprød bacon – svampe – syltede rødbeder

Mørbradbøf
Champignon a la creme – frisk agurkesalat

Timian stegt lammeculotte
Små ristede kartofler med ramsløg - lammeskysauce

Forskellige spændende forårssalater
Krydderurtedressing

Ostebræt med specialiteter fra Thisemejeri
Druer - bærkompot - kiks

Påske-mazarinkage
Ganache – friske bær - nøddecrunch

Buffeten serveres med hjemmebagt rugbrød, surdejsbrød og smør
(Buffeten serveres kun i huset)

Pr. person kr. 300,-

Børn under 12 år kr. 150,-

Send os en besked