Påskebuffet i restaurant
Skærtorsdag 17. april fra kl. 12:00
Langfredag 18. april fra kl. 12:00
Påskedag 20. april fra kl. 12:00
Påskens sildebord
Marineret sild
Pouls forårssild – kryddersild – stegte sild
Cremet karrysalat med æg
Æbler – kapers – løg
Smilende æg med håndpillede rejer
Mayonnaise – karse
Varmrøget laks fra Fiskercompagniet i Vorupør
Syltede fennikel – urtecreme – friseé
Tørret landskinke
Syrlig æblesalat – saltede mandler – Thybo flager
Pandestegt rødspætte
Remoulade – citron
Tarteletter
Hønsekød i asparges
Lun leverpostej
Sprød bacon – svampe – syltede rødbeder
Mørbradbøf
Champignon a la creme – frisk agurkesalat
Timian stegt lammeculotte
Små ristede kartofler med ramsløg - lammeskysauce
Forskellige spændende forårssalater
Krydderurtedressing
Ostebræt med specialiteter fra Thisemejeri
Druer - bærkompot - kiks
Påske-mazarinkage
Ganache – friske bær - nøddecrunch
Buffeten serveres med hjemmebagt rugbrød, surdejsbrød og smør
(Buffeten serveres kun i huset)
Pr. person kr. 300,-
Børn under 12 år kr. 150,-