Søg efter indhold

A la carte sensommer 2020

 

Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.

I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.

Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned

Forretter

Ristet Torsk                                                                                                                                         

Syltet søsalat, sautert broccoliasparges, friteret strandkål, muslingesauce med ørrederogn og purløg
kr. 118,-                                                  

 

Brændt Kammusling                                        

Sprød tapioka, marineret glaskål, yuzu creme, dild olie og kombu sauce
kr. 118,-     

 

Carpaccio af Dådyr fra “Galgebakken”                                                      

Syltet æble, karsemayo, jordskokkechips, radise og ”Gammel Knas”    
kr. 118,-                        

 

Hovedretter

Steak af Ribeye                                                                            

Grove fritter, grønt og sauce Bearnaise 
kr. 298,-                                                                                                                       

                                                                                                                        

Stegt Svinebryst                                                                                                                    

Kålrabicreme, bagt kålrabi, glaseret gule beder, puffet gris, syltede sennepskorn, 
kraftig svineglace med røget marv og fermenteret peber
kr. 298,-            

                                                                                                                        

Hotellets Stroganoff                                                       

Oksekød i kraftig sauce, urter og nye kartofler
kr. 188,-

 

Helstegt Rødspætte

Friteret kapers, ristet hasselnød, urter, brunet smør og nye kartofler 
kr. 198,-                            

 

Tilkøb salat                                                                                                

kr. 20,-

 

Dessert

Youghurt iscreme

Skovmærkegranité, youghurt tæppe, Clara Friis pære, youghurt flager og kamille olie
kr. 98,-

                                                                                                                        

Korn iscreme - fra Gyrup Gården                                                                        

Krydret kage ristet i brunet smør, syltet jordskokke, æblecreme, saltet karamel og sprød korn 
kr. 98,-   

 

3 slags Arla Unika oste fra Troldhede Mejeri                                           

Sprød hjemmebagt knækbrød
kr. 128,-

 

Send os en besked