Søg efter indhold

Påskefrokost buffet

I restauranten fra kl. 12:00 - 15:00

Skærtorsdag, langfredag, påskelørdag og påskedag

Bordbestilling på tlf. 97 95 12 00

eller info@hotelthinggaard.dk

 

Marinerede sild

med rødløg, kapers og karrysalat

 

Stegt sild

med æggeblomme, syltet løg og urter

 

Æggesalat

med håndpillede rejer, friske urter og karse

 

Varmrøget laks

fra Fiskercompagniet Vorupør med urtedressing, syltet fennikel og sprød frissé

 

Tørret landskinke

med æblesalat i nødde-persillepesto, ravflager og saltede mandler 

 

LUNT

Panko-ristet Vesterhavs-svømmer

med grov remoulade og citron

 

Fiskefrikadeller

med sauce tatar og citron

 

Tarteletter

med hønsekød i asparges

 

Leverpostej

med bacon, champignon og rødbeder

 

Medallion af svinemørbrad

med champignon a´ la creme og syltede agurker

 

Marineret lammeculotte / Grillet unghanebryst

med kartoffel-porrekage, små smørristede kartofler og cremet estragonsky

 

Spændende forårssalat

med bær, syltet rødløg og mandler

 

Frisk æble-spidskålssalat

med glaseret nødder og syrlig fløde

 

Ostebræt

med specialiteter fra Thisemejeri, søde abrikoser, oliven og kiks

 

Citronmousse

med let pisket citroncreme, krystalliseret hvid chokolade og bær

 

Chokoladebrownie

med ganache, saltkaramel og coulis

 

Buffeten serveres med

hjemmebagte rugbrød, surdejsbrød og smør

 

Velbekomme

 

Pr. person kr. 368,-,

Børn under 12 år kr. 184,-

 

Download/se som PDF

Send os en besked