Påskefrokost buffet
I restauranten fra kl. 12:00 - 15:00
Skærtorsdag, langfredag, påskelørdag og påskedag
Bordbestilling på tlf. 97 95 12 00
eller info@hotelthinggaard.dk
Marinerede sild
med rødløg, kapers og karrysalat
Stegt sild
med æggeblomme, syltet løg og urter
Æggesalat
med håndpillede rejer, friske urter og karse
Varmrøget laks
fra Fiskercompagniet Vorupør med urtedressing, syltet fennikel og sprød frissé
Tørret landskinke
med æblesalat i nødde-persillepesto, ravflager og saltede mandler
LUNT
Panko-ristet Vesterhavs-svømmer
med grov remoulade og citron
Fiskefrikadeller
med sauce tatar og citron
Tarteletter
med hønsekød i asparges
Leverpostej
med bacon, champignon og rødbeder
Medallion af svinemørbrad
med champignon a´ la creme og syltede agurker
Marineret lammeculotte / Grillet unghanebryst
med kartoffel-porrekage, små smørristede kartofler og cremet estragonsky
Spændende forårssalat
med bær, syltet rødløg og mandler
Frisk æble-spidskålssalat
med glaseret nødder og syrlig fløde
Ostebræt
med specialiteter fra Thisemejeri, søde abrikoser, oliven og kiks
Citronmousse
med let pisket citroncreme, krystalliseret hvid chokolade og bær
Chokoladebrownie
med ganache, saltkaramel og coulis
Buffeten serveres med
hjemmebagte rugbrød, surdejsbrød og smør
Velbekomme
Pr. person kr. 368,-,
Børn under 12 år kr. 184,-