Lækker påskemad ud af huset
Forkæl dine gæster hjemme i påsken
Påsketapas
7 kolde deleretter lige til at sætte på bordet
Fra havet
Varmrøget laks
fra Fiskercompagniet Vorupør
med urtecreme, syltede tomater
Bagt Vesterhavsfisk
med estragonmayo, syltede rødløg og håndpillede rejer
Fra gården
Tørret landskinke
med æblesalat, saltede mandler
Spansk bresaola
med basilikumpesto, thyboflager og urter
2 slags tapaspølser
med svampemayo og oliven
Grillet unghane
med sprød frissé, tomatpesto og hasselnødder
Oste fra Thise Mejeri
med søde abrikoser og kiks
Chokoladebrownie
med ganache, bær og knas
Serveres med surdejsbrød og smør
Pris pr. person kr. 248,-
(min. 4 personer)
Påskemenu
til frokost eller aften
Vi har sammensat en lækker 3-retters menu
Her skal blot varmes enkelte elementer fra menuen. Supernemt at gå til. Simpel vejledning medfølger.
Forret
Bagt Vesterhavs-svømmer
med urtecreme, håndpillede rejer, sprød frissé, syltede glaskål og kørvel. Serveres med surdejsbrød og syrligt smør
Hovedret
Kalvemørbrad fra Grambogård
med bagte rødder og sprød croquette med græskar, smørvendte urtekartofler og kraftig kalvesky
(Skal varmes, vejledning medfølger)
Dessert
Chokoladebrownie
med havtornmousse, hasselnøddeknas og syltede bær
Pris pr. person kr. 295,-
(min. 4 personer)
Tilkøb til menuen
3 slags oste fra Thise Mejeri
med syltede abrikoser, oliven, smør og kiks
+ kr. 75,- pr. person
Oste/pølse anretning
med surdejsbrød og kiks
4 slags spændende charcuterie & 3 slags oste
med bærkompot. Serveres med aioli, sylt, mandler, pesto, oliven og syltede tomater
Pris pr. person kr. 215,-
(min. 2 personer)