Søg efter indhold

Lækker påskemad ud af huset

Forkæl dine gæster hjemme i påsken

 

Påsketapas

7 kolde deleretter lige til at sætte på bordet

 

Fra havet

Varmrøget laks

fra Fiskercompagniet Vorupør

med urtecreme, syltede tomater

 

Bagt Vesterhavsfisk

med estragonmayo, syltede rødløg og håndpillede rejer 

 

Fra gården

Tørret landskinke

med æblesalat, saltede mandler

 

Spansk bresaola

med basilikumpesto, thyboflager og urter

 

2 slags tapaspølser

med svampemayo og oliven

 

Grillet unghane

med sprød frissé, tomatpesto og hasselnødder

 

Oste fra Thise Mejeri

med søde abrikoser og kiks

 

Chokoladebrownie

med ganache, bær og knas

 

Serveres med surdejsbrød og smør

 

Pris pr. person kr. 248,-

(min. 4 personer)

 

Påskemenu

til frokost eller aften

Vi har sammensat en lækker 3-retters menu

 

Her skal blot varmes enkelte elementer fra menuen. Supernemt at gå til. Simpel vejledning medfølger.

 

Forret

Bagt Vesterhavs-svømmer

med urtecreme, håndpillede rejer, sprød frissé, syltede glaskål og kørvel. Serveres med surdejsbrød og syrligt smør

 

Hovedret

Kalvemørbrad fra Grambogård

med bagte rødder og sprød croquette med græskar, smørvendte urtekartofler og kraftig kalvesky

(Skal varmes, vejledning medfølger)

 

Dessert

Chokoladebrownie

med havtornmousse, hasselnøddeknas og syltede bær

 

Pris pr. person kr. 295,-

(min. 4 personer)

 

Tilkøb til menuen

3 slags oste fra Thise Mejeri

med syltede abrikoser, oliven, smør og kiks

+ kr. 75,- pr. person

 

 

Oste/pølse anretning

med surdejsbrød og kiks

4 slags spændende charcuterie & 3 slags oste

med bærkompot. Serveres med aioli, sylt, mandler, pesto, oliven og syltede tomater

 

Pris pr. person kr. 215,-

(min. 2 personer)

 

Download/se som PDF

Send os en besked