Søg efter indhold

Traditionsrig julemenu

Jul i vores Gourmetrestaurant

 

Forret

Hjemmesyltet sild

Syltet skalotteløg, æble, peberodsfløde, sennepskorn, dild

 

Koldrøget laks

Fra Fiskercompagniet, Vorupør

Rævesauce, Syltet fennikel, urter

 

Pankopaneret rødspættefilet

Grov remoulade, citron

 

Serveret med surdejsfoccacia, hjemmebagt rugbrød, pisket kærnemælkssmør

 

Hovedret

Andebryst

Hjemmesyltet rødkål, julekrydderier

Brunede små aspargeskartofler

Stegt julemedister,

Hjemmesyltede asier m/krondild

Julesauce

 

Dessert

Risalamande

Mandler, kirsebærsauce

 

Pr. person kr. 475,-
(Min. 2 couverter)
(kun mod forudbestilling)

 

Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer.

 

Se/download løsblad