Juletapas-buffet
Varmrøget laks
Fra Fiskercompagniet, Vorupør
Syltede fennikel, estragon mayo, sprøde salater
Vesterhavsfisk
Håndpillede rejer, syltede tomater, saltede mandler, urter
Tørret landskinke
Æblesalat, Thyboflager, aioli
Carpaccio af spansk bresaula
Oliven, basilikum pesto, syltede rødløg
Let sprængt Berberiand
Kirsebærfløde, syltede græskar, hasselnødder
Spændende pølser
Peber tapenade, sprød frissé
Små frikadeller
Juletærte med mozzarella, grønt, bacon
Thise ostebræt
Søde abrikoser, rugkiks
Mandel mazarin
Hvid chokoladeganache, nøddecrunch
Serveres med surdejsbrød og smør
Pr. person ud af huset kr. 289,-
(Min. 10 couverter)
Pr. person på hotellet kr. 399,-
(Min. 10 couverter)
Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer.