Søg efter indhold

Juletapas-buffet

Varmrøget laks

Fra Fiskercompagniet, Vorupør

Syltede fennikel, estragon mayo, sprøde salater

 

Vesterhavsfisk

Håndpillede rejer, syltede tomater, saltede mandler, urter

 

Tørret landskinke

Æblesalat, Thyboflager, aioli

 

Carpaccio af spansk bresaula

Oliven, basilikum pesto, syltede rødløg

 

Let sprængt Berberiand

Kirsebærfløde, syltede græskar, hasselnødder

 

Spændende pølser

Peber tapenade, sprød frissé

 

Små frikadeller

Juletærte med mozzarella, grønt, bacon

 

Thise ostebræt

Søde abrikoser, rugkiks

 

Mandel mazarin

Hvid chokoladeganache, nøddecrunch

 

Serveres med surdejsbrød og smør

 

Pr. person ud af huset kr. 289,-
(Min. 10 couverter)


Pr. person på hotellet kr. 399,-
(Min. 10 couverter)

 

Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer.

 

Se/download løsblad