Jule-gourmetmenu
Jul i vores Gourmetrestaurant
Amouse
Blancheret Reje
Grøn tomat, frisk fløde, dildolie
Hvide ribs-sne, aromatiske urter
Forret
Bagt Kuller
Grønkål, syltet fennikel, kørvel,
Yuzu beurreblanc, ørredrogn
Surdejs foccacia, kærnemælkssmør
Mellemret
Grillet kammusling
Svampe-boullion, brunet smør, ponzu
Syltet stikkelsbær, hasselnød, koriander
Hovedret
Rosastegt andebryst
Glaseret, rehydreret rødbede, brombær,
Rosa grønkål, tragtkantarel, aromatisk peber
Rødmelde, brombær glace
Dessert
Tonkabønne-iscreme
Kirsebær, saltet marengs, rød skovsyre, tuille
Friteret bao, yoghurt-støv
Pr. person kr. 670,-
(Min. 2 couverter)
(kun mod forudbestilling)
Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer.