Søg efter indhold

Jule-gourmetmenu

Jul i vores Gourmetrestaurant

 

Amouse 

Blancheret Reje   

Grøn tomat, frisk fløde, dildolie 

Hvide ribs-sne, aromatiske urter 

Forret

Bagt Kuller   

Grønkål, syltet fennikel, kørvel,

Yuzu beurreblanc, ørredrogn

Surdejs foccacia, kærnemælkssmør

 

Mellemret

Grillet kammusling

Svampe-boullion, brunet smør, ponzu

Syltet stikkelsbær, hasselnød, koriander

 

Hovedret

Rosastegt andebryst

Glaseret, rehydreret rødbede, brombær,

Rosa grønkål, tragtkantarel, aromatisk peber

Rødmelde, brombær glace

 

Dessert

Tonkabønne-iscreme

Kirsebær, saltet marengs, rød skovsyre, tuille

Friteret bao, yoghurt-støv

 

Pr. person kr. 670,-
(Min. 2 couverter)
(kun mod forudbestilling)

 

Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer.

 

Se/download løsblad