Juletapas
Varmrøget laks
Fra Fiskercompagniet Vorupør
Syltede fennikel
Estragon-mayo
Sprøde salater
Vesterhavsfisk & håndpillede rejer
Syltede tomater
Saltede mandler
Urter
Tørret landskinke
Æblesalat
Thyboflager
Aioli
Carpaccio af spansk bresaula
Oliven
Basilikum-pesto
Syltede rødløg
Let sprængt Berberiand
Kirsebærfløde
Syltede græskar
Hasselnødder
Spændende pølser
Peber-terpanade
Sprød frissé
Små frikadeller
Juletærte m/mozzarella
Grønt
Bacon
Thise Ostebræt
Søde abrikoser
Rugkiks
Mandel-mazarin
Hvid chokoladeganache
Nøddecrunch
Serveres med surdejsbrød og smør
Kr. 288,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 10 couverter)
Kr. 338,- pr couvert, på hotellet
(Min. 10 couverter)
Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer