Søg efter indhold

Juletapas

Varmrøget laks

Fra Fiskercompagniet Vorupør

Syltede fennikel

Estragon-mayo

Sprøde salater

 

Vesterhavsfisk & håndpillede rejer

Syltede tomater

Saltede mandler

Urter

 

Tørret landskinke

Æblesalat

Thyboflager

Aioli

 

Carpaccio af spansk bresaula

Oliven

Basilikum-pesto

Syltede rødløg

 

Let sprængt Berberiand

Kirsebærfløde

Syltede græskar

Hasselnødder

 

Spændende pølser

Peber-terpanade

Sprød frissé

 

Små frikadeller

Juletærte m/mozzarella

Grønt

Bacon

 

Thise Ostebræt

Søde abrikoser

Rugkiks

 

Mandel-mazarin

Hvid chokoladeganache

Nøddecrunch

 

Serveres med surdejsbrød og smør

 

Kr. 288,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 10 couverter)


Kr. 338,- pr couvert, på hotellet
(Min. 10 couverter)

 

Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer

 

Se/download løsblad