Søg efter indhold

Julebuffet nr.2

Marinerede sild og julesild

serveres med kapers, løg og hjemmelavet karrysalat

Lun pandestegt fiskefilet

med hjemmerørt remoulade og citron  

Tartelet

med stuvning af høns i asparges

Hjemme-gravad laks

med rævesauce

Glaseret Juleskinke

serveres med brunede kartofler og gammeldags grønlangkål

Andesteg 

med svesker og æbler 

Hjemmelavede frikadeller

hertil hjemmelavet rødkål

Hjemmelavet ris a la mande

hertil lun kirsebærsauce

Rugbrød, flûtes og smør

 

Kr. 188,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 20 couverter)


Kr. 248,- pr couvert, på hotellet
(Min.20 couverter)

 

Alle priser er ved bestilling til over 20 couverter

 Ønskes ovenstående til 10 - 20 couverter tillægges kr. 25,- pr. couvert