Juletapas
"Kokkens små lækkerier og overraskelser"
Varmrøget laks
med frisk rygeostecreme og sprøde chips
Lækre spændende pølser
med aioli og saltede mandler
Vesterhavstorsk og rejer fra Kyst
med syltet fennikel og urtemayo
Landskinke
med æblesalat i nødde-persillepesto
Unghanebryst
med sprøde salater, syltet græskar og syrlig kirsebærfløde
Små julefrikadeller og små kartoffel/skinketærter
med hasselnødder og bacon
Ostebræt med lækkerier fra Thise Mejeri
hertil oliven og druer
Mandel-mazerin
med hvid chokoladecreme og bær-coulis
Serveres med spændende rustikke landbrød, kiks og smør, samt små krukker med masser af lækkerier, pesto, ostecreme og syltede tomater
Kr. 268,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 10 couverter)
Kr. 318,- pr couvert, på hotellet
(Min. 10 couverter)
Alle priser er ved bestilling til min. 10 couverter
Ønskes bestilling fra 6 til 10 personer tillægges kr. 30,- pr. couvert, dog min. 6 couverter
Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer