Søg efter indhold

Juletapas

"Kokkens små lækkerier og overraskelser"

Varmrøget laks

med frisk rygeostecreme og sprøde chips

Lækre spændende pølser

med aioli og saltede mandler

Vesterhavstorsk og rejer fra Kyst

med syltet fennikel og urtemayo

Landskinke

med æblesalat i nødde-persillepesto

Unghanebryst

med sprøde salater, syltet græskar og syrlig kirsebærfløde

Små julefrikadeller og små kartoffel/skinketærter

med hasselnødder og bacon

Ostebræt med lækkerier fra Thise Mejeri

hertil oliven og druer

Mandel-mazerin

med hvid chokoladecreme og bær-coulis

 

Serveres med spændende rustikke landbrød, kiks og smør, samt små krukker med masser af lækkerier, pesto, ostecreme og syltede tomater

 

Kr. 268,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 10 couverter)


Kr. 318,- pr couvert, på hotellet
(Min. 10 couverter)

 

Alle priser er ved bestilling til min. 10 couverter

Ønskes bestilling fra 6 til 10 personer tillægges kr. 30,- pr. couvert, dog min. 6 couverter

 

Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer