Søg efter indhold

Årets Juleanretning nr. 2

Marinerede sild

med kapers, løg og karrysalat

Lun pandestegt rødspættefilet

med remoulade og citron 

Tartelet

med hønsekød i asparges

Ribbensteg

hertil surt

Ris á la mande

med kirsebærsauce

Tilkøb af specialbrød, rugbrød og smør

Pris pr. kuvert kr. 15,-

 

Kr. 199,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 10 couverter)


Kr. 269,- pr couvert, på hotellet
(Min. 10 couverter)

 

Alle priser er ved bestilling til min. 10 couverter

Ønskes bestilling fra 6 til 10 personer tillægges kr. 30,- pr. couvert, dog min. 6 couverter

 

Tilvalg til Juleanretningen

Rødspættefilet

med remoulade og citron kr. 32,-

1 stk. tartelet

med høns i asparges kr. 32,-

Æg og rejer

med dild-mayo kr. 42,-

Sylte

med sennep og rødbeder kr. 32,-

Ostebræt

med tre slags oste fra Thise Mejeri med druer og oliven kr. 88,-

Ris á la mande

med hakkede mandler og kirsebærsauce kr. 48,-

 

Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer