Årets Juleanretning nr. 1
Marinerede sild
med løg og karrysalat
Tartelet
med hønsekød i asparges
Varmtrøget laks
med syltet fennikel, marineret salat, rejer og sauce verte
Frikadeller
med rødkål
Langtidsstegt honningskinke
med grønlangkål og brunede kartofler
Ris á la mande
med kirsebærsauce
Tilkøb af specialbrød, rugbrød og smør
Pris pr. kuvert kr. 15,-
Kr. 229,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 10 couverter)
Kr. 299,- pr couvert, på hotellet
(Min. 10 couverter)
Alle priser er ved bestilling til min. 10 couverter
Ønskes bestilling fra 6 til 10 personer tillægges kr. 30,- pr. couvert, dog min. 6 couverter
Tilvalg til Juleanretningen
Rødspættefilet
med remoulade og citron kr. 32,-
1 stk. tartelet
med høns i asparges kr. 32,-
Æg og rejer
med dild-mayo kr. 42,-
Sylte
med sennep og rødbeder kr. 32,-
Ostebræt
med tre slags oste fra Thise Mejeri med druer og oliven kr. 88,-
Ris á la mande
med hakkede mandler og kirsebærsauce kr. 48,-
Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer