Søg efter indhold

Årets Juleanretning nr. 1

Marinerede sild

med løg og karrysalat

Tartelet

med hønsekød i asparges

Varmtrøget laks

med syltet fennikel, marineret salat, rejer og sauce verte

Frikadeller

med rødkål

Langtidsstegt honningskinke

med grønlangkål og brunede kartofler

Ris á la mande

med kirsebærsauce

Tilkøb af specialbrød, rugbrød og smør

Pris pr. kuvert kr. 15,-

 

Kr. 229,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 10 couverter)


Kr. 299,- pr couvert, på hotellet
(Min. 10 couverter)

 

Alle priser er ved bestilling til min. 10 couverter

Ønskes bestilling fra 6 til 10 personer tillægges kr. 30,- pr. couvert, dog min. 6 couverter

 

Tilvalg til Juleanretningen

Rødspættefilet

med remoulade og citron kr. 32,-

1 stk. tartelet

med høns i asparges kr. 32,-

Æg og rejer

med dild-mayo kr. 42,-

Sylte

med sennep og rødbeder kr. 32,-

Ostebræt

med tre slags oste fra Thise Mejeri med druer og oliven kr. 88,-

Ris á la mande

med hakkede mandler og kirsebærsauce kr. 48,-

 

Der tages generelt forbehold for slåfejl og prisændringer