Søg efter indhold

Årets Juleanretning nr. 1

Marinerede sild

med løg og hjemmelavet karrysalat

Tartelet

med hønskød i asparges

Varmrøget laks

med sprøde rugbrødschips, marineret salat, rejer og sauce verte

Julemedister og frikadeller

med hjemmelavet rødkål

Mørbradbøf

med champignon à la creme, hertil surt

Hjemmelavet ris a la mande

med hakkede mandler og kirsebærsauce

Tilkøb af specialbrød, rugbrød og smør

Pris pr. kuvert kr. 15,-

 

Kr. 189,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 10 couverter)


Kr. 249,- pr couvert, på hotellet
(Min. 10 couverter)

 

Alle priser er ved bestilling til min. 10 couverter

Ønskes bestilling fra 6 til 10 personer tillægges kr. 30,- pr. couvert, dog min. 6 couverter

 

Tilvalg til Juleanretningen

Lun pandestegt rødspættefiskefilet

med hjemmerørt remoulade og citron kr. 28,-

1 stk. tartelet

med hønskød i asparges kr. 28,-

Æg og rejer

med dild-mayo kr. 28,-

Sylte

med sennep og rødbeder kr. 28,-

Ostebræt

med tre slags oste fra Thise Mejeri med druer og oliven kr. 78,-

Hjemmelavet ris a la mande

med hakkede mandler og kirsebærsauce kr. 48,-