Søg efter indhold

Årets Juleanretning nr. 2

Marinerede sild

med kapers, løg og hjemmelavet karrysalat

Lun pandestegt rødspættefiskefilet

med hjemmerørt remoulade og citron 

Tartelet med hønsekød i asparges 

Lun leverpostej

med sprød bacon og champignon samt rødbeder

Langtidsstegt honningskinke

med grønlangkål og brunede kartofler

Hjemmelavet ris a la mande

med hakkede mandler og kirsebærsauce

Tilkøb af specialbrød, rugbrød og smør

Pris pr. kuvert kr. 15,-

 

Kr. 199,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 10 couverter)


Kr. 239,- pr couvert, på hotellet
(Min. 10 couverter)

 

Alle priser er ved bestilling til min. 10 couverter

Ønskes bestilling fra 6 til 10 personer tillægges kr. 30,- pr. couvert, dog min. 6 couverter

 

Tilvalg til Juleanretningen

Lun pandestegt rødspættefiskefilet

med hjemmerørt remoulade og citron kr. 25,-

1 stk. tartelet

med hønskød i asparges kr. 25,-

Æg og rejer

med dild-mayo kr. 25,-

Ostebræt

med tre slags oste fra Thise Mejeri med druer og oliven kr. 78,-

Hjemmelavet ris a la mande

med hakkede mandler og kirsebærsauce kr. 48,-