Søg efter indhold

Årets Juleanretning nr. 2

Marinerede sild

med kapers, løg og hjemmelavet karrysalat

Lun pandestegt rødspættefiskefilet

med hjemmerørt remoulade og citron 

Lun leverpostej

med sprød bacon og champignon samt rødbeder

Langtidsstegt honningskinke

med grønlangkål og brunede kartofler

Hjemmelavet ris a la mande

med hakkede mandler og kirsebærsauce

Tilkøb af specialbrød, rugbrød og smør

Pris pr. kuvert kr. 15,-

 

Kr. 199,- pr. couvert, ud af huset
(Min. 10 couverter)


Kr. 239,- pr couvert, på hotellet
(Min. 10 couverter)

 

Alle priser er ved bestilling til min. 10 couverter

Ønskes bestilling fra 6 til 10 personer tillægges kr. 30,- pr. couvert, dog min. 6 couverter

 

Tilvalg til Juleanretningen

Lun pandestegt rødspættefiskefilet

med hjemmerørt remoulade og citron kr. 25,-

1 stk. tartelet

med hønskød i asparges kr. 25,-

Æg og rejer

med dild-mayo kr. 25,-

Ostebræt

med tre slags oste fra Thise Mejeri med druer og oliven kr. 78,-

Hjemmelavet ris a la mande

med hakkede mandler og kirsebærsauce kr. 48,-