Søg efter indhold

Sæsonens specialitet

Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,

som både du og jeg kan nyde uden bekymring.

I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.

Vi har denne sommer valgt at prøve kræfter med et nyt koncept.

Dette koncept går ud på at vi har delt vores menukort op i flere punkter.

"Tapas a la Thy"
"Sæsonens specialitet"
"Gourmetmenu" og
"A la carte"

Alle disse retter kan krydses på kryds og tværs

Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned

 

 

"Sæsonens Specialitet"

 

Sensommeren 2018 serverer vi

 

Dampede muslinger eller

Cremet muslingesuppe

 

Forret                                                     kr. 98,-

Hovedret                                               kr. 158,-

   

 

Desuden er sæsonens friske fisk


Helstegt rødspætte                            kr. 188,-
med nye kartofler og persille sauce