Søg efter indhold

A la carte sommer 2019

 

Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.

I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.

Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned

Forretter

Ristet havtaske

Syltet fennikel, ærtepuré, ris chips, fennikelsauce
Kr. 118,-


Let røget kammusling

Syltet agurk, grillet asparges, tapioka, syrnet fløde
Kr. 118,-

 

Rørt tatar af oksefilet

Tatar sauce, syltede løg, sprød rugbrød, kapers
kr. 118,-

 

Hovedretter 

 

Hereford Steak 300g

Forårsgarniture, grove fritter & hjemmepisket bearnaise el. sauce demi glace
kr. 298,-


Kalvemørbrad

Kalvecroquette, grillet sommerløg, syltede æbler, 
Blomkålspuré og kalvesauce med æble
kr. 298,- 


Thinggaardgryde

Oksekød i kraftig sauce, kartofler
Kr. 198,-


Tilkøb af salat

kr. 20,-

 

Hotellets signature suppe

Røget kartoffelsuppe, hvid Vesterhaws fisk, blomkålscruditè, urteolie          

Forret
kr. 118,-

Hovedret
kr. 198,-

 

Dessert 


Gulerodskage  

Glaseret gulerod, gulerods gel, gulerods iscremé, friskostcremé med vanilje
kr. 98,-


Variation af rabarber

Rabarber is creme, rabarber mascaponekage, malt grene
kr. 98,-


Arla Unika oste

3 slags oste, sødt & sprødt
kr. 128,-

 

Send os en besked