Søg efter indhold

A la carte forår 2019

 

Vi bestræber os på at lave god mad lige fra hjertet. Samtidig går vi meget op i, at vores retter skal ligge på et niveau,
som både du og jeg kan nyde uden bekymring.

I dag serverer vi mad til alle aldre og vin fra næsten alle lande.
Vi har en god kombination af det klassiske, samt det nye nordiske køkken.

Vi bestræber os på at følge årstiden og ændre menuerne ca. hver anden måned

Forretter

Ristet Helleflynder

Jordskokker, Jordskokke creme, Sprød blæk, Fiske sauce
Kr. 98,-


Grillet kammusling

Hvide asparges, brændt fløde, muslingesauce, fermenteret hvidløgsolie
Kr. 118,-

 

Rørt tatar af Oksefilet

Tatar sauce, syltede løg, sprød rugbrød, kapers
kr. 118,-

 

Hovedretter 

 

Hereford Steak 300g

Forårsgarniture, grove fritter & hjemmepisket bearnaise el. sauce demi glace
kr. 298,-


Grambogård lam

Braiseret lamme bov, Ramsløg creme, Glaserede rødbeder,
Ristet forårsløg og Lamme sauce
kr. 298,- 


Thinggaardgryde

Oksekød i kraftig sauce, kartofler
Kr. 198,-


Tilkøb af salat

kr. 20,-

 

Hotellets signature suppe

Røget kartoffelsuppe, hvid Vesterhaws fisk, blomkålscruditè, urteolie          

Forret
kr. 118,-

Hovedret
kr. 198,-

 

Dessert 


Æblesorbet   

Hvid chokolade siphon, Karamelliseret hasselnød, Frisk æble mynte
kr. 88,-


Variation af rabarber

Rabarber is creme, rararbermascaponekage, malt grene
kr. 98,-


Arla Unika oste

3 slags oste, sødt & sprødt
kr. 128,-

 

Send os en besked